Fantàstic
4,7 /5

Puntuació a partir de 685 comentaris

Resum de puntuacions

General

4.0

Piscines i benestar

5.0

Animació i serveis per a famílies

5.0

Serveis de neteja

4.0
Filtres
Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Best Western Premier Ark Hotel) - GPS: 41.4204100000000, 19.7119700000000
Cerca a prop per a avui

OfertesRinas

Best Western Premier Ark Hotel
★★★★

  • In front of Tirana International Airport, 1053 Rinas, Best Western Premier Ark Hotel,Albània Albània - Veure al mapa
4,7 /5
Fantàstic
Tipus d'hotel: Hotel - Cadena hotelera: Best Western Premier
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics
Breu descripció

Best Western Premier Ark Hotel is located in front of the Tirana Airport and provides air-conditioned accommodation with free WiFi access. The hotel's restaurants Shija and Ark Gourmet serve Mediterranean cuisine and traditional Albanian specialities.

Rooms here will provide you with a TV and a minibar. There is also a dining table. Featuring a bath or shower, private bathroom also comes with a hairdryer and a bidet. You can enjoy garden view from the room. Extras include a seating area, satellite channels and cable channels.

Best Western Premier Ark Hotel offers transport services to and from Tirana's public and private institutions, as well as tourist attractions. Other facilities offered at the property include meeting facilities and free newspapers.

The hotel's Health Club & Spa includes an outdoor pool, saunas, a Turkish bath and a hot tub, as well as a massage room and state of the art gym.

The hotel is 13.6 km from Skenderberg Square, 14 km from Vodafone Tower and 13.4 km from National Arts Gallery. The property offers free parking and car rental can be arranged at the front desk. Free airport shuttle can be arranged upon previous request.

Habitacions: 67

Informació addicional

Els clients han de presentar un document d’identitat amb fotografia i una targeta de crèdit durant el registre d’entrada. Les peticions especials són segons disponibilitat i poden comportar suplements.
A conseqüència del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament ha pres mesures de seguretat i neteja addicionals.
Pot ser que el servei de menjar i begudes d'aquest allotjament sigui limitat o no estigui disponible a causa del coronavirus (Covid-19).
A causa del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament està prenent mesures per protegir la seguretat dels clients i empleats. Per aquest motiu, pot ser que alguns serveis i equipament es vegin reduïts o que no estiguin disponibles.
Els serveis de spa i gimnàs d'aquest allotjament no estan disponibles a causa del coronavirus (Covid-19).
A causa del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament aplica mesures estrictes per al distanciament físic.
A causa del coronavirus (Covid-19), l'ús de mascareta és obligatori a totes les zones comunes interiors.
No és possible quedar-se en aquest allotjament per fer quarantena pel coronavirus (Covid-19).
La sauna està tancada del dt., 13 d'abr. de 2021 al dv., 31 de des. de 2021
L'spa/centre de benestar està tancat del dt., 13 d'abr. de 2021 al dv., 31 de des. de 2021
La banyera d'hidromassatge/jacuzzi està tancada del dt., 13 d'abr. de 2021 al ds., 31 de des. de 2022
Swimming pool #1: tanca del dc., 01 de set. de 2021 al dc., 01 de juny de 2022

Mira't les dates disponibles
Tipus d'allotjament

Quàdruple
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Penjador de roba, Escriptori, Endoll a prop del llit, Armari, Papereres, Zona poc profunda, Moqueta, Apte per a al·lèrgics, Insonorització, Coixí sense plomes, Llit desplegable, Coixí de plomes, Calefacció, Tovalloles de piscina, Piscina amb vistes, Assecadora, Aire condicionat, Caixa forta

Bany

Xampú, Paper de vàter, Barret de dutxa, Bany privat, Sabatilles, Lavabo, Dutxa, Barnús, Dutxa o banyera, Raspall de dents, Articles de bany gratuïts, Gel de dutxa, Assecador, Banyera, Bidet, Lavabo addicional, Suavitzant per als cabells

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, TV de pantalla plana, TV, Canals per cable, Ràdio, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar, Xocolata o galetes, Ampolla d'aigua, Bullidor elèctric, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Accés amb targeta, Despertador, Servei de despertador, Tovalloles, Servei de despertador/despertador

Vistes i exteriors

Vistes a la piscina

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

This double room features a minibar and hot tub.

Suite
Más

Equipament de l'habitació

Endoll a prop del llit, Zona poc profunda, Tovalloles de piscina, Piscina amb vistes, Parquet, Moqueta, Insonorització, Sofà, Apte per a al·lèrgics, Armari, Assecadora, Caixa forta, Aire condicionat, Coixí de plomes, Penjador de roba, Escriptori, Calefacció, Zona d'estar, Papereres, Coixí sense plomes

Bany

Bany privat, Sabatilles, Lavabo addicional, Bidet, Dutxa, Suavitzant per als cabells, Barnús, Gel de dutxa, Dutxa o banyera, Xampú, Barret de dutxa, Articles de bany gratuïts, Lavabo, Bany addicional, Raspall de dents, Assecador, Paper de vàter, Banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, TV, Canals per cable, Telèfon, Ràdio, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Xocolata o galetes, Minibar, Ampolla d'aigua, Tetera/cafetera, Bullidor elèctric, Cafetera

Serveis i extres

Servei de despertador/despertador, Despertador, Accés amb targeta, Servei de despertador, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes a la muntanya, Vistes, Vistes a un carrer tranquil

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Accessible amb ascensor, Corda d'emergència al bany

Seguretat

Detector de fum

This room features a king-size bed, coffee machine, coffee, tea kettle, minibar, shower and bathtub.

Habitació Doble Confort - 2 Llits
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Apte per a al·lèrgics, Coixí sense plomes, Coixí de plomes, Calefacció, Zona poc profunda, Endoll a prop del llit, Papereres, Tovalloles de piscina, Insonorització, Caixa forta, Escriptori, Penjador de roba, Moqueta, Assecadora, Armari, Piscina amb vistes, Aire condicionat

Bany

Lavabo addicional, Sabatilles, Gel de dutxa, Lavabo, Bidet, Barret de dutxa, Raspall de dents, Assecador, Paper de vàter, Barnús, Xampú, Bany privat, Suavitzant per als cabells, Dutxa, Articles de bany gratuïts

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Canals per cable, TV de pantalla plana, Ràdio, Telèfon, TV

Menjar i begudes

Minibar, Ampolla d'aigua, Bullidor elèctric, Xocolata o galetes, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Servei de despertador/despertador, Tovalloles, Accés amb targeta, Despertador, Servei de despertador

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Tot l'allotjament està situat a la planta baixa, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

This room features two twin size beds, coffee, tea kettle, minibar and shower cabin.

Habitació Doble Confort
Más

Equipament de l'habitació

Tovalloles de piscina, Coixí sense plomes, Caixa forta, Coixí de plomes, Insonorització, Penjador de roba, Endoll a prop del llit, Escriptori, Calefacció, Apte per a al·lèrgics, Aire condicionat, Zona d'estar, Assecadora, Moqueta, Zona poc profunda, Armari, Papereres, Piscina amb vistes

Bany

Bidet, Assecador, Lavabo addicional, Lavabo, Articles de bany gratuïts, Xampú, Barnús, Suavitzant per als cabells, Dutxa, Paper de vàter, Gel de dutxa, Bany privat, Sabatilles, Barret de dutxa, Raspall de dents

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Telèfon, Canals per cable, TV de pantalla plana, Ràdio, TV

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua, Minibar, Xocolata o galetes, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Tovalloles, Despertador, Servei de despertador/despertador, Servei de despertador, Accés amb targeta

Accessibilitat

Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Corda d'emergència al bany, Tot l'allotjament està situat a la planta baixa, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

This room features one double bed, coffee, tea kettle, minibar and shower cabin.

Doble
Más

Equipament de l'habitació

Apte per a al·lèrgics, Moqueta, Armari, Coixí sense plomes, Escriptori, Caixa forta, Zona poc profunda, Penjador de roba, Tovalloles de piscina, Calefacció, Piscina amb vistes, Endoll a prop del llit, Assecadora, Coixí de plomes, Papereres, Insonorització, Aire condicionat, Zona d'estar

Bany

Dutxa, Raspall de dents, Barret de dutxa, Sabatilles, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Bidet, Lavabo, Barnús, Lavabo addicional, Bany privat, Articles de bany gratuïts, Xampú, Suavitzant per als cabells, Gel de dutxa, Assecador, Banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, TV, Canals per cable, Ràdio, Canals per satèl·lit, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Xocolata o galetes, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua, Minibar, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Tovalloles, Servei de despertador, Accés amb targeta, Despertador, Servei de despertador/despertador

Accessibilitat

Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Corda d'emergència al bany

Seguretat

Detector de fum

This room features one double bed, coffee, tea kettle, minibar, shower and bathtub.

Habitació Doble Deluxe amb Sofà Llit
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Caixa forta, Aire condicionat, Apte per a al·lèrgics, Assecadora, Moqueta, Piscina amb vistes, Coixí sense plomes, Llit desplegable, Endoll a prop del llit, Coixí de plomes, Calefacció, Papereres, Sofà, Insonorització, Penjador de roba, Armari, Zona poc profunda, Tovalloles de piscina, Sofà llit, Escriptori

Bany

Bidet, Dutxa, Lavabo addicional, Articles de bany gratuïts, Xampú, Banyera, Raspall de dents, Suavitzant per als cabells, Lavabo, Gel de dutxa, Bany privat, Barret de dutxa, Barnús, Sabatilles, Paper de vàter, Assecador, Dutxa o banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

Ràdio, Telèfon, Canals per cable, Canals per satèl·lit, TV, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Xocolata o galetes, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua, Minibar, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Accés amb targeta, Tovalloles, Despertador, Servei de despertador/despertador, Servei de despertador

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes

Seguretat

Detector de fum

This room features one double bed, coffee, tea kettle, minibar, shower and bathtub.

Suite
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Apte per a al·lèrgics, Parquet, Moqueta, Llits extrallargs (> 2 metres), Insonorització, Caixa forta, Coixí de plomes, Escriptori, Piscina amb vistes, Calefacció, Zona poc profunda, Aire condicionat, Endoll a prop del llit, Tovalloles de piscina, Coixí sense plomes, Assecadora, Armari, Papereres, Penjador de roba

Bany

Suavitzant per als cabells, Lavabo addicional, Barret de dutxa, Bany privat, Dutxa o banyera, Assecador, Raspall de dents, Dutxa, Gel de dutxa, Paper de vàter, Articles de bany gratuïts, Barnús, Bany addicional, Lavabo, Banyera, Bidet, Sabatilles, Xampú

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, TV, Telèfon, Canals per satèl·lit, Ràdio, Canals per cable

Menjar i begudes

Cafetera, Fruita, Bullidor elèctric, Tetera/cafetera, Xocolata o galetes, Minibar, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Tovalloles, Despertador, Servei de despertador, Servei de despertador/despertador, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes a la muntanya

Accessibilitat

Accessible amb ascensor, Corda d'emergència al bany, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

This room features a king-size bed, coffee machine, coffee, tea kettle, minibar, shower and Jacuzzi. Also access to the Patio.

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel (Best Western Premier Ark Hotel), com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Best Western Premier Ark Hotel

General General

WiFi a tot l'allotjament, Pàrquing privat, Pàrquing, Pàrquing gratis, Pàrquing a l'allotjament

Serveis Serveis

WiFi gratis inclosa, WiFi, Internet

Menjar i begudes Menjar i begudes

Àpats per a nens, Servei d'habitacions, Menús dietètics especials (a petició), Restaurant, Bar, Dinar per emportar, Snack-bar

Piscines i benestar Piscines i benestar

Piscina exterior (temporada), Piscina, Spa / centre de benestar, Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi, Sauna, Hammam o bany turc, Gimnàs, Piscina exterior, Tovalloles de piscina o platja

Serveis de recepció Serveis de recepció

Possibilitat de factura, Guardaequipatges, Servei de consergeria, Armariets, Caixer automàtic, Canvi de divisa, Premsa, Recepció 24 hores, Registre d'entrada o sortida exprés

Zones comunes Zones comunes

Zona de TV o saló comuns, Jardí

Animació i serveis per a famílies Animació i serveis per a famílies

Canals de TV per a nens

Serveis de neteja Serveis de neteja

Bugaderia, Servei de neteja diari, Servei de planxa, Enllustrador de sabates, Rentatge en sec

Instal·lacions de negocis Instal·lacions de negocis

Fax / fotocopiadora, Instal·lacions per a reunions i banquets, Centre de negocis

Botigues Botigues

Supermercat petit a l'allotjament, Botiga de regals, Botigues (a l'allotjament)

Altres Altres

Calefacció, Prohibit fumar a tot l'allotjament, Serveis VIP, Habitacions insonoritzades, Zona per a fumadors, Suite nupcial, Aire condicionat, Habitacions familiars, Adaptat per a persones amb discapacitat, Habitacions aptes per a al·lèrgics, Ascensor, Habitacions per a no fumadors

Seguretat Seguretat

Càmeres de seguretat fora de l'allotjament, Caixa forta, Alarma de seguretat, Càmeres de seguretat a les zones comunes, Detectors de fum, Seguretat les 24 hores, Extintors

Mesures de seguretat Mesures de seguretat

Farmaciola disponible, Desinfectant de mans a l'allotjament o unitat i altres zones necessàries, L'allotjament ofereix termòmetres als clients, Comprovació de l'estat de salut dels clients, Accés a professionals sanitaris, Retirada de material compartit com ara cartes de restaurant, revistes, bolígrafs i paper, El personal segueix els protocols de seguretat indicats per les autoritats locals

Distanciament físic Distanciament físic

Pagament sense efectiu disponible, Compliment de les normes de distanciament físic, Pantalles o barreres físiques entre el personal i els clients en zones indicades

Neteja i desinfecció Neteja i desinfecció

Després de la neteja, es tanca l'allotjament o unitat fins que arriben els clients, La neteja de l'allotjament s'encarrega a empreses professionals de neteja, L'allotjament o unitat es desinfecta després de cada estada, Els clients poden optar per cancel·lar els serveis de neteja de l'allotjament durant l'estada, Ús de productes de neteja efectius contra el coronavirus, Els llençols, tovalloles i altra roba es renten seguint les directrius de les autoritats locals

Seguretat d'aliments i begudes Seguretat d'aliments i begudes

Distanciament físic a les zones de menjador, Es pot servir menjar a l'allotjament o unitat, S'han desinfectat tots els plats, coberts, gots i altres estris per a la taula, El menjar que s'envia s'envasa de manera segura, Envasos per emportar-se l'esmorzar

Internet Internet

WiFi gratis inclosa! Hi ha WiFi a tot l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing Best Western Premier Ark Hotel Pàrquing

Pàrquing gratis! Hi ha aparcament privat gratuït a l'establiment. No cal fer reserva.

Condicions del Best Western Premier Ark Hotel

Entrada Best Western Premier Ark Hotel Entrada

A partir de les 14:00

Sortida Best Western Premier Ark Hotel Sortida

Fins a les 12:00

Animals Animals

L'establiment no accepta animals.

Durant l'estada, pots pagar amb Durant l'estada, pots pagar amb
Idiomes Parlats Idiomes Parlats
       
Formes de contacte Best Western Premier Ark Hotel Formes de contacte
☎ Telèfon
@ E-mail

Últims comentaris del Best Western Premier Ark Hotel

Tots els comentaris (1)   avaluacions en idioma: PL
B
  • Viatjar amb la família
  • Polònia Polska
  • Viatge de negocis
4,5 /5

2017-05

Avaluacions en idioma: PL

Útil?

Confort i qualitat de l'habitació

5.0

Limpieza

4.0

Instal·lacions

5.0

Relació qualitat-preu

4.0

Las notas y los comentarios que aparecen en este sitio son opiniones personales de clientes y proveedores y no reflejan el punto de vista de ehotelsreviews.com
Aquestes opinions no representen necessàriament les de ehotelsreviews.com.

Afegir un comentari
Best Western Premier Ark Hotel

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Best Western Premier Ark Hotel i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Best Western Premier Ark Hotel

General
WiFi a tot l'allotjament
Pàrquing privat
Pàrquing
Pàrquing gratis
Pàrquing a l'allotjament
Serveis
WiFi gratis inclosa
WiFi
Internet
Menjar i begudes
Àpats per a nens
Servei d'habitacions
Menús dietètics especials (a petició)
Restaurant
Bar
Dinar per emportar
Snack-bar
Piscines i benestar
Piscina exterior (temporada)
Piscina
Spa / centre de benestar
Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi
Sauna
Hammam o bany turc
Gimnàs
Piscina exterior
Tovalloles de piscina o platja
Animació i serveis per a famílies
Canals de TV per a nens
Serveis de neteja
Bugaderia
Servei de neteja diari
Servei de planxa
Enllustrador de sabates
Rentatge en sec

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal
Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Best Western Premier Ark Hotel? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Best Western Premier Ark Hotel

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?
Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions
Comentaris imparcials
Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels
ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com
El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua
Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Consulta tots els comentaris
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca