Fabulós
4,4 /5

Puntuació a partir de 179 comentaris

Resum de puntuacions

General

3.5

Activitats

4.0

Serveis

4.5

Menjar i begudes

4.7

Serveis de neteja

5.0
Filtres
Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Hotel Weinstube) - GPS: 47.1999000000000, 9.5440100000000
Cerca a prop per a avui

OfertesNendeln

Hotel Weinstube
★★★

4,4 /5
Fabulós
Tipus d'hotel: Hotel
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics

Perfils d'hotels – Hotel Weinstube

Breu descripció

The family-run Hotel Weinstube is situated in the centre of Nendeln in Liechtenstein. It offers home-style food, en-suite rooms with satellite TV, and free parking.

Ingredients for the seasonal dishes come from local farmers, which you can also enjoy on the terrace of the Hotel Weinstube.

WiFi is free in public areas and most rooms.

Habitacions: 17

Informació addicional

A conseqüència del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament ha pres mesures de seguretat i neteja addicionals.
A causa del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament està prenent mesures per protegir la seguretat dels clients i empleats. Per aquest motiu, pot ser que alguns serveis i equipament es vegin reduïts o que no estiguin disponibles.
A causa del coronavirus (Covid-19), l'ús de mascareta és obligatori a totes les zones comunes interiors.
Restaurant Weinstube: tanca del dv., 15 de gen. de 2021 al dg., 28 de febr. de 2021
Restaurant Weinstube: tanca del dl., 01 de març de 2021 al dg., 21 de març de 2021
El bar està tancat del dv., 15 de gen. de 2021 al dg., 28 de febr. de 2021
El bar està tancat del dl., 01 de març de 2021 al dg., 21 de març de 2021
Please note that on Sundays the hotel reception closes at 17:00. It remains closed on Mondays. Guests arriving outside reception hours can collect their room key via key safe, using a code which they can request from the hotel prior to arrival.

Please note that the restaurant is closed on Mondays.

Mira't les dates disponibles
Tipus d'allotjament

Habitació Individual
Más

Equipament de l'habitació

Calefacció, Papereres, Insonorització, Escriptori, Armari, Parquet

Bany

Paper de vàter, Lavabo, Dutxa o banyera, Gel de dutxa, Articles de bany gratuïts, Assecador, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Ràdio, Canals per satèl·lit, Canals per cable, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Tovalloles, Accés amb clau, Llençols

Vistes i exteriors

Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This room features a living room with wooden floors, a flat-screen TV with satellite channels, a minibar, a desk, a balcony with mountain views and a bathroom with shower or bath tub, toilet, hairdryer and free toiletries.

Habitació Doble - 1 o 2 Llits
Más

Equipament de l'habitació

Insonorització, Escriptori, Calefacció, Armari, Parquet, Zona d'estar, Papereres

Bany

Articles de bany gratuïts, Gel de dutxa, Dutxa o banyera, Lavabo, Paper de vàter, Assecador, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, Telèfon, Ràdio, Canals per satèl·lit, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Accés amb clau, Llençols, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This room features a living room with wooden floors, a flat-screen TV with satellite channels, a minibar, a desk, a balcony with mountain views and a bathroom with shower or bath tub, toilet, hairdryer and free toiletries.

Habitació Individual Econòmica - Annex
Más

Equipament de l'habitació

Escriptori, Papereres, Armari, Calefacció, Insonorització, Parquet

Bany

Lavabo, Bany privat, Assecador, Articles de bany gratuïts, Dutxa o banyera, Gel de dutxa, Paper de vàter

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Canals per cable, TV de pantalla plana, Ràdio, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Llençols, Accés amb clau, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This room has satellite TV, a desk and a bathroom with a shower and toilet.

Please note that this room is located in the annex and has no WiFi access.

Habitació Doble Econòmica - 1 o 2 Llits - Annex
Más

Equipament de l'habitació

Insonorització, Parquet, Armari, Calefacció, Escriptori, Papereres

Bany

Paper de vàter, Bany privat, Gel de dutxa, Articles de bany gratuïts, Lavabo, Assecador, Dutxa o banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Ràdio, Telèfon, TV de pantalla plana, Canals per cable

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Tovalloles, Llençols, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This room has satellite TV, a desk and a bathroom with a shower and toilet.

Please note that this room is located in the annex and has no WiFi access.

Habitació Doble Superior
Más

Equipament de l'habitació

Papereres, Insonorització, Armari, Calefacció, Escriptori, Parquet

Bany

Dutxa o banyera, Bany privat, Gel de dutxa, Assecador, Articles de bany gratuïts, Paper de vàter, Lavabo

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Ràdio, TV de pantalla plana, Canals per cable, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Llençols, Tovalloles, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Vistes, Balcó

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This spacious room comes with a flat-screen TV with satellite channels, a minibar and a bathroom with hairdryer, free toiletries and a bath tub or shower.

Habitació Doble Superior d'Ús Individual
Más

Equipament de l'habitació

Escriptori, Insonorització, Papereres, Armari, Parquet, Calefacció

Bany

Articles de bany gratuïts, Assecador, Dutxa o banyera, Bany privat, Lavabo, Gel de dutxa, Paper de vàter

Equipament audiovisual i tecnològic

Ràdio, TV de pantalla plana, Canals per cable, Telèfon, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Llençols, Tovalloles, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This spacious room comes with a flat-screen TV with satellite channels, a minibar and a bathroom with hairdryer, free toiletries and a bath tub or shower.

Habitació Triple
Más

Equipament de l'habitació

Calefacció, Insonorització, Escriptori, Armari, Papereres, Parquet

Bany

Articles de bany gratuïts, Lavabo, Gel de dutxa, Paper de vàter, Bany privat, Assecador, Dutxa o banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Canals per cable, Telèfon, Ràdio, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Llençols, Tovalloles, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

This triple room features a view, minibar and satellite TV.

Habitació Triple Superior
Más

Equipament de l'habitació

Papereres, Calefacció, Escriptori, Insonorització, Armari, Parquet

Bany

Lavabo, Bany privat, Articles de bany gratuïts, Gel de dutxa, Dutxa o banyera, Paper de vàter, Assecador

Equipament audiovisual i tecnològic

Ràdio, Telèfon, Canals per cable, TV de pantalla plana, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Accés amb clau, Llençols, Tovalloles

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes

Disposició

Finestra

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor

Habitació triple amb minibar i TV per satèl·lit.

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel (Hotel Weinstube), com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Hotel Weinstube

General General

Pàrquing a l'allotjament, Pàrquing, Pàrquing gratis, WiFi a tot l'allotjament, Animals admesos

Activitats Activitats

Senderisme, Ciclisme

Serveis Serveis

WiFi gratis inclosa, WiFi, Internet

Menjar i begudes Menjar i begudes

Restaurant, Servei d'habitacions, Bar

Serveis de recepció Serveis de recepció

Premsa, Guardaequipatges

Zones comunes Zones comunes

Terrassa, Terrassa per prendre el sol, Jardí

Serveis de neteja Serveis de neteja

Bugaderia, Servei de planxa

Instal·lacions de negocis Instal·lacions de negocis

Fax / fotocopiadora, Instal·lacions per a reunions i banquets

Altres Altres

Calefacció, Ascensor, Habitacions per a no fumadors, Habitacions familiars, Prohibit fumar a tot l'allotjament, Habitacions insonoritzades

Seguretat Seguretat

Caixa forta, Extintors

Mesures de seguretat Mesures de seguretat

Hi ha mascaretes disponibles per als clients, El personal segueix els protocols de seguretat indicats per les autoritats locals, Desinfectant de mans a l'allotjament o unitat i altres zones necessàries

Distanciament físic Distanciament físic

Compliment de les normes de distanciament físic, Pagament sense efectiu disponible

Neteja i desinfecció Neteja i desinfecció

Els llençols, tovalloles i altra roba es renten seguint les directrius de les autoritats locals

Seguretat d'aliments i begudes Seguretat d'aliments i begudes

Distanciament físic a les zones de menjador

Internet Internet

WiFi gratis inclosa! Hi ha WiFi a tot l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing Hotel Weinstube Pàrquing

Pàrquing gratis! Hi ha aparcament públic gratuït a l'establiment. No es poden fer reserves.

Condicions del Hotel Weinstube

Entrada Hotel Weinstube Entrada

A partir de les 14:00 Fins a les 21:00

Sortida Hotel Weinstube Sortida

A partir de les 06:30 Fins a les 11:00

Nens i llits supletoris Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
Un màxim de 3 menors de 1 anys s'allotgen gratuïtament utilitzant els llits existents.
Un menor de 3 anys paga 20 CHF per estada si dorm en un bressol.
No es poden afegir llits supletoris a l'habitació.
Capacitat màxima de persones per habitació: 3.
Capacitat màxima de bressols per habitació: 1.

Animals Animals

L'establiment accepta animals a petició. Poden comportar un suplement.

Durant l'estada, pots pagar amb Durant l'estada, pots pagar amb
Idiomes Parlats Idiomes Parlats
   
Formes de contacte Hotel Weinstube Formes de contacte
☎ Telèfon
@ E-mail

Últims comentaris del Hotel Weinstube

Tots els comentaris (1)   avaluacions en idioma: PL
M
  • Família amb nens petits
  • Polska
  • Viatge de negocis
4,2 /5

2018-01

Avaluacions en idioma: PL

Útil?

Habitació Doble - 1 o 2 Llits

Relació qualitat-preu

4.0

Las notas y los comentarios que aparecen en este sitio son opiniones personales de clientes y proveedores y no reflejan el punto de vista de ehotelsreviews.com
Aquestes opinions no representen necessàriament les de ehotelsreviews.com.

Afegir un comentari
Hotel Weinstube

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Hotel Weinstube i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Hotel Weinstube

General
Pàrquing a l'allotjament
Pàrquing
Pàrquing gratis
WiFi a tot l'allotjament
Animals admesos
Activitats
Senderisme
Ciclisme
Serveis
WiFi gratis inclosa
WiFi
Internet
Menjar i begudes
Restaurant
Servei d'habitacions
Bar
Serveis de neteja
Bugaderia
Servei de planxa

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal
Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Hotel Weinstube? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Hotel Weinstube

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?
Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions
Comentaris imparcials
Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels
ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com
El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua
Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Consulta tots els comentaris
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca