Fabulós

4,3 /5

Puntuació a partir de 77 comentaris

Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Hotel Botanico San Lazzaro) - GPS: 40.6495400000000, 14.6439100000000
Cerca a prop per a avui

OfertesMaiori

Encara busques l'allotjament perfecte?

Hotels de preu similar

Hotels de categoria similar

Allotjaments propers – Hotel Botanico San Lazzaro

Ciutats properes – Hotel Botanico San Lazzaro

Principals destinacions: Itàlia

Què et semblen aquestes destinacions?

Troba hotels a Itàlia  

Hotel Botanico San Lazzaro

  • Via Lazzaro 25 (entrance Via G. Capone 27), 84010 Maiori, Hotel Botanico San Lazzaro, Itàlia Itàlia - Veure al mapa
4,3 /5
Fabulós
Tipus d'hotel: Hotel
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics

Perfils d'hotels – Hotel Botanico San Lazzaro

Breu descripció

With panoramic sea views of the Mediterranean and a spa, Hotel Botanico San Lazzaro offers an outdoor pool and a private beach with free sun loungers and deck chairs. Free Wi-Fi is provided. All rooms and suites at this 5-star boutique hotel are air conditioned and have a minibar and TV with international channels.

They all have a sea-view balcony, terrace or private garden. Guests can unwind in the wellness centre, which features a Turkish bath, sauna, sensory showers and both an indoor and outdoor relaxation area. Massages and beauty treatments can also be reserved.

Botanico San Lazzaro’s restaurant serves typical regional dishes and pizza, out on the sea-view terrace. Guests can relax and enjoy a drink in the garden where there are a variety of Mediterranean plants. The Hotel Botanico San Lazzaro is in the small seaside town of Maiori, between the sea and the hills.

It is a 10-minute walk from the town centre, or can be reached via a lift and a flight of steps. Salerno is a 30-minute drive along the coastal road.

Habitacions: 18

Informació addicional

El gimnàs està tancat del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
El bar està tancat del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
La sauna està tancada del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
L'spa/centre de benestar està tancat del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
La piscina està tancada del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
La banyera d'hidromassatge/jacuzzi està tancada del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
El restaurant està tancat del dill, 28 de gen. de 2019 al dix, 17 de abr. de 2019
Please note that the hotel is not accessible for guests with reduced mobility.

Please note that the entrance of the property is in Via G. Capone 27. Guests must take the lift from here.

The spa is at a surcharge of EUR 30 per person for a 90-minute session. Massages and beauty treatments are at an extra cost. Guests under the age of 14 are not allowed in the spa.

Mira't les dates disponibles

Habitació Doble Estàndard

Instal·lacions de l'habitació

Escriptori, Caixa forta, Coixí hipoal·lergogen, Terra enrajolat/de marbre, Endoll a prop del llit, Insonorització, Armari, Aire condicionat, Apte per a al·lèrgics, Coixí de plomes, Calefacció

Bany

Bidet, Sabatilles, Bany privat, Xampú, Lavabo, Gel de dutxa, Barret de dutxa, Assecador, Articles de tocador gratuïts, Dutxa o banyera, Dutxa, Paper de vàter

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, TV de pantalla plana, Canals per satèl·lit, Caixa forta per a portàtils, TV

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Tovalloles, Accés amb clau, Detector de fum, Servei de despertador, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Balcó, Vistes

Accessibilitat

Lavabo elevat, Corda d'emergència al bany

This room features air conditioning and a TV with international channels. Its bathroom is complete with a spa bath, hairdryer, slippers and free toiletries. Wi-Fi is free.

Suite amb Vista sobre el Mar

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Coixí de plomes, Parquet, Terra enrajolat/de marbre, Insonorització, Zona d'estar, Calefacció, Coixí hipoal·lergogen, Escriptori, Aire condicionat, Banyera d'hidromassatge, Apte per a al·lèrgics, Caixa forta, Armari, Sofà

Bany

Banyera, Suavitzant per als cabells, Assecador, Gel de dutxa, Sabatilles, Bidet, Bany privat, Articles de tocador gratuïts, Lavabo, Barnús, Xampú, Paper de vàter, Barret de dutxa, Dutxa o banyera, Banyera d'hidromassatge

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, Caixa forta per a portàtils, TV, TV de pantalla plana, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Minibar

Serveis i extres

Detector de fum, Tovalloles, Accés amb targeta, Accés amb clau, Servei de despertador

Vistes i exteriors

Terrassa, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany

Suite features a balcony with sea view, a separate seating area and a spa bath. Wi-Fi is free.

Habitació Doble Superior

Instal·lacions de l'habitació

Coixí de plomes, Calefacció, Terra enrajolat/de marbre, Escriptori, Caixa forta, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Apte per a al·lèrgics, Coixí hipoal·lergogen, Insonorització, Armari

Bany

Gel de dutxa, Xampú, Bany privat, Paper de vàter, Sabatilles, Bidet, Banyera d'hidromassatge, Assecador, Articles de tocador gratuïts, Lavabo, Barret de dutxa, Dutxa, Dutxa o banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Caixa forta per a portàtils, Telèfon, Canals per cable, TV, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Tovalloles, Detector de fum, Servei de despertador, Accés amb targeta, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Vistes, Balcó, Vistes al mar

Accessibilitat

Lavabo elevat, Corda d'emergència al bany

Room features a private balcony. Wi-Fi is free.

Habitació Doble Deluxe

Instal·lacions de l'habitació

Armari, Aire condicionat, Caixa forta, Terra enrajolat/de marbre, Coixí hipoal·lergogen, Escriptori, Coixí de plomes, Apte per a al·lèrgics, Calefacció, Insonorització, Endoll a prop del llit

Bany

Lavabo, Sabatilles, Paper de vàter, Bany privat, Bidet, Dutxa o banyera, Suavitzant per als cabells, Barnús, Barret de dutxa, Xampú, Banyera d'hidromassatge, Gel de dutxa, Dutxa, Articles de tocador gratuïts, Assecador

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Telèfon, Canals per cable, Canals per satèl·lit, Caixa forta per a portàtils, TV

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Accés amb targeta, Accés amb clau, Detector de fum, Servei de despertador, Tovalloles

Vistes i exteriors

Terrassa, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany

This room features air conditioning and a TV with international channels. Its bathroom is complete with a spa bath, hairdryer, slippers and free toiletries. Wi-Fi is free.

Familiar

Instal·lacions de l'habitació

Aire condicionat, Zona d'estar, Coixí de plomes, Endoll a prop del llit, Apte per a al·lèrgics, Escriptori, Sofà, Coixí hipoal·lergogen, Calefacció, Armari, Caixa forta, Parquet, Terra enrajolat/de marbre, Insonorització

Bany

Lavabo, Bidet, Barret de dutxa, Assecador, Barnús, Bany privat, Articles de tocador gratuïts, Suavitzant per als cabells, Xampú, Sabatilles, Gel de dutxa, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Canals per cable, Telèfon, TV, TV de pantalla plana, Caixa forta per a portàtils

Menjar i begudes

Minibar, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Detector de fum, Accés amb clau, Servei de despertador, Tovalloles, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany

Features a balcony or equipped garden with outdoor shower. Its bathroom is complete with a hydromassage shower.

Habitació Triple Confort amb 2 Nivells

Instal·lacions de l'habitació

Terra enrajolat/de marbre, Insonorització, Aire condicionat, Apte per a al·lèrgics, Coixí de plomes, Coixí hipoal·lergogen, Armari, Caixa forta, Endoll a prop del llit, Parquet, Calefacció, Escriptori

Bany

Bidet, Sabatilles, Xampú, Assecador, Lavabo, Dutxa, Dutxa o banyera, Gel de dutxa, Barret de dutxa, Paper de vàter, Bany privat, Articles de tocador gratuïts

Equipament audiovisual i tecnològic

Caixa forta per a portàtils, Canals per cable, Canals per satèl·lit, TV, Telèfon, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Accés amb clau, Servei de despertador, Detector de fum, Accés amb targeta, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Vistes, Balcó

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany

Features sea and town views. Its bathroom includes a spa bath.


Suite Executive

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Zona d'estar, Coixí hipoal·lergogen, Caixa forta, Entrada privada, Insonorització, Piscina privada, Coixí de plomes, Terra enrajolat/de marbre, Banyera d'hidromassatge, Escriptori, Apte per a al·lèrgics

Bany

Gel de dutxa, Barnús, Paper de vàter, Bany privat, Banyera d'hidromassatge, Bidet, Barret de dutxa, Xampú, Lavabo, Sabatilles, Banyera, Assecador, Articles de tocador gratuïts, Dutxa o banyera, Suavitzant per als cabells

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, Caixa forta per a portàtils, TV, TV de pantalla plana, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Bullidor elèctric

Serveis i extres

Accés amb targeta, Accés amb clau, Tovalloles, Servei de despertador, Detector de fum

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Terrassa, Vistes

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel, com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Hotel Botanico San Lazzaro

General

Pàrquing, Animals admesos, Pàrquing privat

Serveis

WiFi, Internet, WiFi gratis inclosa

Menjar i begudes

Snack-bar, Menús dietètics especials (a petició), Servei d'habitacions, Bar, Restaurant, Esmorzar a l'habitació

Piscines i benestar

Primera línia de platja, Solàrium, Sauna, Spa / centre de benestar, Gimnàs, Zona de platja privada, Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi, Piscina exterior (temporada), Hammam o bany turc, Servei de massatges, Piscina exterior

Transport

Trasllat a l'aeroport, Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional), Aparcament vigilat

Serveis de recepció

Recepció 24 hores, Guardaequipatges, Premsa, Servei de consergeria

Zones comunes

Zona de TV o saló comuns, Terrassa per prendre el sol, Terrassa, Jardí

Animació i serveis per a famílies

Guarderia / serveis per a nens

Serveis de neteja

Bugaderia, Servei de neteja diari

Instal·lacions de negocis

Instal·lacions per a reunions i banquets

Botigues

Botiga de regals

Altres

Calefacció, Aire condicionat, Habitacions familiars, Ascensor, Prohibit fumar a tot l'establiment, Habitacions per a no fumadors

Internet

WiFi gratis inclosa! Hi ha WiFi a les habitacions de l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing

Hi ha aparcament privat als voltants de l'hotel. No cal fer reserva Suplement: 20 EUR el dia.

Condicions del Hotel Botanico San Lazzaro

Entrada

A partir de les 14:00 Fins a les 00:00

Sortida

A partir de les 07:00 Fins a les 12:00

Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
No es poden afegir llits supletoris a l'habitació.

Animals

Gratis! L'establiment accepta animals a petició. No comporten cap suplement.

Durant l'estada, pots pagar amb

Idiomes Parlats

   

Formes de contacte

☎ Telèfon
@ E-mail

Afegir un comentari – Hotel Botanico San Lazzaro

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Hotel Botanico San Lazzaro i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Hotel Botanico San Lazzaro

General

Pàrquing
Animals admesos
Pàrquing privat

Serveis

WiFi
Internet
WiFi gratis inclosa

Menjar i begudes

Snack-bar
Menús dietètics especials (a petició)
Servei d'habitacions
Bar
Restaurant
Esmorzar a l'habitació

Piscines i benestar

Primera línia de platja
Solàrium
Sauna
Spa / centre de benestar
Gimnàs
Zona de platja privada
Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi
Piscina exterior (temporada)
Hammam o bany turc
Servei de massatges
Piscina exterior

Transport

Trasllat a l'aeroport
Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)
Aparcament vigilat

Animació i serveis per a famílies

Guarderia / serveis per a nens

Serveis de neteja

Bugaderia
Servei de neteja diari

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal

Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Hotel Botanico San Lazzaro? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Hotel Botanico San Lazzaro

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?

Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions

Comentaris imparcials

Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua

Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca