Molt bé

4,1 /5

Puntuació a partir de 458 comentaris

Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Cat Ba Sunrise Resort) - GPS: 20.7155600000000, 107.0499000000000
Cerca a prop per a avui

OfertesCat Ba

Encara busques l'allotjament perfecte?

Hotels de preu similar

Hotels de categoria similar

Allotjaments propers – Cat Ba Sunrise Resort

Ciutats properes – Cat Ba Sunrise Resort

Principals destinacions: Vietnam

Què et semblen aquestes destinacions?

Troba hotels a Vietnam  

Cat Ba Sunrise Resort

4,1 /5
Molt bé
Tipus d'hotel: Complex de vacances
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics

Perfils d'hotels – Cat Ba Sunrise Resort

Breu descripció

Located on Cat Ba Island in Ha Long Bay, Cat Ba Sunrise Resort is just steps from the beach. Boasting an outdoor swimming pool, this tropical getaway features an on-site restaurant and bar.

Free WiFi access is available in all areas. Featuring large windows and hardwood floorings, spacious rooms at this resort offer views of the sea, pool or garden.

Each airy room comes air-conditioned and is fitted with a personal safe, satellite TV and minibar. Attached marble bathroom is equipped with a bathtub, shower facility and a hairdryer.

Free toiletries and slippers are available. Cat Ba Sunrise Resort has a full-service spa, gym room and karaoke room.

Guests can relax on the beachfront sun loungers, take a stroll along the cliff-side walkway, or play billiards. The property is within walking distance from Cat Ba Town.

Professional staff at the 24-hour reception can assist you with travel tour arrangements to Cat Ba National Park and Ha Long Bay, a UNESCO World Heritage Site. Featuring an open kitchen, VOSO Restaurant serves an array of freshly-caught seafood, Vietnamese and international dishes which are complimented by a selected international wine list.

The beachfront Coco Bar Lounge has many choices of beverages and cocktails.

Habitacions: 42

Informació addicional

El restaurant està tancat del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
La sauna està tancada del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
El bar està tancat del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
L'spa/centre de benestar està tancat del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
El gimnàs està tancat del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
La banyera d'hidromassatge/jacuzzi està tancada del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
La piscina està tancada del dij, 03 de gen. de 2019 al dix, 01 de gen. de 2020
Free shuttle service from Cat Ba Main port to resort is available daily only from 07:00 to 17:30.
Guests are to inform the hotel of arrival time and details prior to arrival by phone or email.

The hotel regrets to inform that guests who arrive earlier or later than the stated times are required to make their own transportation arrangements.

Mira't les dates disponibles

Habitació Doble Superior - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Escriptori, Estenedor de roba, Llar de foc, Calefacció, Pijama, Caixa forta, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Ventilador

Bany

Xampú, Lavabo, Sabatilles, Paper de vàter, Bany privat, Bidet, Barret de dutxa, Gel de dutxa, Articles de tocador gratuïts, Raspall de dents, Suavitzant per als cabells

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, TV de pantalla plana, TV, Canals per cable

Menjar i begudes

Ampolla d'aigua, Fruita, Minibar, Bullidor elèctric, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Llençols, Extintor, Tovalloles, Detector de fum, Servei de despertador, Accés amb clau, Armariets

Vistes i exteriors

Terrassa, Vistes a la piscina, Vistes a un pati interior, Vistes al jardí

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Pica més baixa, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Dutxa arran de terra, Tot l'allotjament està situat a la planta baixa

Animació i serveis per a famílies

Protectors de portes per a nens, Protector d'endolls per a nens

Air-conditioned room has satellite TV, a safety deposit box, and tea/coffee making facilities. The marble bathroom comes with shower.

Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Llar de foc, Tovalloles de piscina, Caixa forta, Insonorització, Piscina amb vistes, Escriptori, Calefacció, Banyera d'hidromassatge, Pijama, Penjador de roba, Coixí de plomes, Armari, Ventilador, Assecadora, Bressols o llits per a nens, Papereres, Endoll a prop del llit, Estenedor de roba, Parquet, Aire condicionat

Bany

Barnús, Lavabo, Sabatilles, Articles de tocador gratuïts, Gel de dutxa, Bidet, Raspall de dents, Banyera, Dutxa, Paper de vàter, Barret de dutxa, Suavitzant per als cabells, Xampú, Bany privat, Assecador

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, Canals per satèl·lit, TV de pantalla plana, Canals per cable, Telèfon

Menjar i begudes

Taula de menjador, Minibar, Tetera/cafetera, Trona, Nevera, Bullidor elèctric, Zona de menjador, Mobles d'exterior, Xocolata o galetes, Fruita, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Tovalloles, Accés al saló executiu, Extintor, Llençols, Tovalloles/llençols amb suplement, Servei de despertador/rellotge despertador, Rellotge despertador, Detector de fum, Accés amb clau, Servei de despertador, Armariets

Vistes i exteriors

Terrassa, Balcó, Vistes a la muntanya, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Pica més baixa, Plantes superior només accessibles per les escales, Dutxa arran de terra, Corda d'emergència al bany

Animació i serveis per a famílies

Protector d'endolls per a nens, Protectors de portes per a nens

Habitació amb balcó privat.

Suite Executive

Instal·lacions de l'habitació

Banyera d'hidromassatge, Endoll a prop del llit, Planxa de pantalons, Ventilador, Assecadora, Papereres, Tovalloles de piscina, Estenedor de roba, Penjador de roba, Escriptori, Sofà llit, Coixí de plomes, Insonorització, Caixa forta, Apte per a al·lèrgics, Llar de foc, Armari, Vestidor, Calefacció, Pijama, Piscina amb vistes, Aire condicionat, Productes de neteja, Parquet, Sofà, Bressols o llits per a nens

Bany

Xampú, Articles de tocador gratuïts, Dutxa o banyera, Paper de vàter, Assecador, Bidet, Lavabo, Bany privat, Suavitzant per als cabells, Banyera d'hidromassatge, Sabatilles, Raspall de dents, Banyera, Gel de dutxa, Barnús, Barret de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, TV de pantalla plana, TV, Canals per satèl·lit, Telèfon, Ordinador

Menjar i begudes

Trona, Ampolla d'aigua, Taula de menjador, Vi / cava / xampany, Mobles d'exterior, Minibar, Copes de vi, Zona de menjador, Xocolata o galetes, Fruita, Bullidor elèctric, Nevera, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Rellotge despertador, Extintor, Servei de despertador, Tovalloles/llençols amb suplement, Detector de fum, Accés al saló executiu, Accés amb clau, Servei de despertador/rellotge despertador, Tovalloles, Llençols, Armariets

Vistes i exteriors

Terrassa, Balcó, Vistes al mar, Vistes a la muntanya, Vistes

Accessibilitat

Plantes superior només accessibles per les escales, Dutxa arran de terra, Corda d'emergència al bany, Pica més baixa, Dutxa accessible amb cadira de rodes

Animació i serveis per a famílies

Protector d'endolls per a nens, Protectors de portes per a nens

This suite has timber flooring and two balconies with stunning ocean views. It also has a private spa bath.

Habitació Familiar amb Balcó

Instal·lacions de l'habitació

Estenedor de roba, Habitacions comunicades, Ventilador, Vestidor, Pijama, Sofà llit, Aire condicionat, Entrada privada, Banyera d'hidromassatge, Tovalloles de piscina, Piscina amb vistes, Planxa de pantalons, Bressols o llits per a nens, Coixí de plomes, Assecadora, Penjador de roba, Parquet, Sofà, Armari, Llar de foc, Apte per a al·lèrgics, Papereres, Calefacció, Zona d'estar, Caixa forta, Escriptori, Productes de neteja, Insonorització, Terra enrajolat/de marbre, Endoll a prop del llit

Bany

Suavitzant per als cabells, Barnús, Barret de dutxa, Raspall de dents, Paper de vàter, Sabatilles, Bany compartit, Lavabo, Xampú, Banyera d'hidromassatge, Articles de tocador gratuïts, Assecador, Bany privat, Banyera, Gel de dutxa, Dutxa, Bidet

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, Canals per satèl·lit, TV, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Mobles d'exterior, Ampolla d'aigua, Fruita, Zona de menjador, Xocolata o galetes, Trona, Minibar, Taula de menjador, Tetera/cafetera, Nevera

Serveis i extres

Extintor, Llençols, Servei de despertador/rellotge despertador, Accés amb clau, Rellotge despertador, Detector de fum, Armariets, Accés al saló executiu, Tovalloles/llençols amb suplement, Servei de despertador, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes, Terrassa, Vistes al mar, Vistes a la muntanya, Balcó

Accessibilitat

Dutxa accessible amb cadira de rodes, Plantes superior només accessibles per les escales, Pica més baixa, Dutxa arran de terra, Corda d'emergència al bany

Animació i serveis per a famílies

Protectors de portes per a nens, Protector d'endolls per a nens

Featuring a private balcony, this interconnecting air-conditioned room has satellite TV, a safety deposit box, and tea/coffee making facilities. The marble bathroom comes with shower.

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel, com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Cat Ba Sunrise Resort

General

WiFi a tot l'establiment, Pàrquing, Pàrquing a l'establiment, Pàrquing privat, Pàrquing gratis

Activitats

Instal·lacions per a esports aquàtics (a l'establiment), Piragüisme, Billars

Serveis

WiFi, Internet, WiFi gratis inclosa

Menjar i begudes

Bufet apte per a nens, Servei d'habitacions, Àpats per a nens, Bar, Restaurant

Piscines i benestar

Piscina exterior (temporada), Gimnàs, Servei de massatges, Sauna, Piscina exterior (tot l'any), Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi, Piscina exterior, Spa / centre de benestar, Primera línia de platja

Transport

Trasllat a l'aeroport, Servei de trasllat (gratis), Aparcament al carrer, Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Serveis de recepció

Taulell d'informació turística, Caixa forta, Recepció 24 hores, Canvi de divisa

Zones comunes

Jardí, Terrassa per prendre el sol

Animació i serveis per a famílies

Karaoke, Miniclub, Zona de jocs exterior per a nens

Serveis de neteja

Bugaderia

Instal·lacions de negocis

Fax / fotocopiadora, Instal·lacions per a reunions i banquets

Botigues

Botiga de regals

Altres

Habitacions familiars, Aire condicionat, Habitacions per a no fumadors

Internet

WiFi gratis inclosa! Hi ha WiFi a tot l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing

Pàrquing gratis! Hi ha aparcament privat gratuït a l'establiment. No cal fer reserva.

Condicions del Cat Ba Sunrise Resort

Entrada

A partir de les 14:00 Fins a les 22:00

Sortida

A partir de les 06:00 Fins a les 12:00

Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
Un menor de 6 anys s'allotja gratuïtament utilitzant els llits existents.
Tots els menors de 2 anys s'allotgen gratuïtament si dormen en bressols.
La resta de nens més grans o adults paguen 912597,34 VND per nit si dormen en llits supletoris.
Capacitat màxima de llits supletoris per habitació: 1.

Animals

L'establiment no accepta animals.

Durant l'estada, pots pagar amb

Idiomes Parlats

   

Formes de contacte

☎ Telèfon
@ E-mail

Afegir un comentari – Cat Ba Sunrise Resort

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Cat Ba Sunrise Resort i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Cat Ba Sunrise Resort

General

WiFi a tot l'establiment
Pàrquing
Pàrquing a l'establiment
Pàrquing privat
Pàrquing gratis

Activitats

Instal·lacions per a esports aquàtics (a l'establiment)
Piragüisme
Billars

Serveis

WiFi
Internet
WiFi gratis inclosa

Menjar i begudes

Bufet apte per a nens
Servei d'habitacions
Àpats per a nens
Bar
Restaurant

Piscines i benestar

Piscina exterior (temporada)
Gimnàs
Servei de massatges
Sauna
Piscina exterior (tot l'any)
Banyera d'hidromassatge / Jacuzzi
Piscina exterior
Spa / centre de benestar
Primera línia de platja

Transport

Trasllat a l'aeroport
Servei de trasllat (gratis)
Aparcament al carrer
Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Animació i serveis per a famílies

Karaoke
Miniclub
Zona de jocs exterior per a nens

Serveis de neteja

Bugaderia

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal

Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Cat Ba Sunrise Resort? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Cat Ba Sunrise Resort

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?

Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions

Comentaris imparcials

Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua

Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca