Fabulós

4,2 /5

Puntuació a partir de 567 comentaris

Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Cape Dara Resort) - GPS: 12.9541900000000, 100.8832900000000
Cerca a prop per a avui

OfertesPattaya (Nord)

Encara busques l'allotjament perfecte?

Hotels de preu similar

Hotels de categoria similar

Allotjaments propers – Cape Dara Resort

Ciutats properes – Cape Dara Resort

Principals destinacions: Tailàndia

Què et semblen aquestes destinacions?

Troba hotels a Tailàndia  

Cape Dara Resort

  • 256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, 20150 Pattaya (Nord), Cape Dara Resort, Tailàndia Tailàndia - Veure al mapa
4,2 /5
Fabulós
Tipus d'hotel: Hotel
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics

Perfils d'hotels – Cape Dara Resort

Breu descripció

Located along Pattaya Beach, Cape Dara Resort features an outdoor pool. It offers rooms with private balcony overlooking the sea.

It is a 10-minute drive from Central Festival Pattaya Shopping Centre. Free WiFi is available.

Pattaya Walking Street is a 15-minute drive from Cape Dara Resort. Suvarnabhumi International Airport is a 45-minute from the residence.

Each room has a tiled floor, a cable TV and tea/coffee making facilities. The room also comes with an en suite bathroom.

There is a 24-hour front desk at the resort. Guests can make travel arrangements at the tour desk.

Laundry and room services are provided as well. Opened for breakfast, lunch and dinner, Radius Restaurant serves International cuisines.

Guests can enjoy Cantonese dishes offered at Ming Xing Restaurant.

Habitacions: 264

Informació addicional

Please note that the name of the credit card holder must be the same as the guest's name and credit card must be presented to the property upon check-in.

Mira't les dates disponibles

Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Armari, Papereres, Coixí sense plomes, Sofà, Terra enrajolat/de marbre, Caixa forta, Zona d'estar, Moqueta, Aire condicionat, Habitacions comunicades, Escriptori, Endoll a prop del llit

Bany

Banyera, Xampú, Sabatilles, Assecador, Articles de tocador gratuïts, Dutxa o banyera, Raspall de dents, Barnús, Paper de vàter, Dutxa, Barret de dutxa, Bany privat, Suavitzant per als cabells, Gel de dutxa, Lavabo

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Telèfon, Canals per cable, TV

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Minibar, Ampolla d'aigua, Nevera, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Servei de despertador, Detector de fum, Tovalloles, Llençols, Accés amb targeta, Extintor

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Room features a cable TV, an en suite bathroom with a bathtub and a private balcony overlooking the sea.

Please note that extra bed will be charged THB 1,884. This price is inclusive of breakfast.

Doble

Instal·lacions de l'habitació

Papereres, Armari, Moqueta, Terra enrajolat/de marbre, Zona d'estar, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Coixí sense plomes, Sofà, Caixa forta, Escriptori

Bany

Xampú, Barnús, Suavitzant per als cabells, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Assecador, Sabatilles, Lavabo, Banyera, Gel de dutxa, Bany privat, Dutxa, Articles de tocador gratuïts, Raspall de dents, Barret de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Canals per cable, Telèfon, TV

Menjar i begudes

Nevera, Ampolla d'aigua, Minibar, Tetera/cafetera, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Llençols, Tovalloles, Servei de despertador, Detector de fum, Extintor, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

Spacious room features a bathtub in a corner offering panoramic view of the sea.

Please note that extra bed will be charged THB 1,884. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Suite

Instal·lacions de l'habitació

Escriptori, Sofà, Moqueta, Armari, Zona d'estar, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Papereres, Terra enrajolat/de marbre, Coixí sense plomes, Caixa forta

Bany

Barnús, Gel de dutxa, Paper de vàter, Lavabo, Raspall de dents, Xampú, Articles de tocador gratuïts, Dutxa, Bany privat, Suavitzant per als cabells, Dutxa o banyera, Assecador, Barret de dutxa, Sabatilles, Banyera

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, TV, TV de pantalla plana, Telèfon

Menjar i begudes

Nevera, Minibar, Tetera/cafetera, Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Tovalloles, Servei de despertador, Detector de fum, Llençols, Accés al saló executiu, Accés amb targeta, Extintor

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Spacious room offers a separate living room with a sofa and a seating area. A private balcony overlooking the sea is included. Guests enjoy Dara Club Lounge Privileges.

Benefits include:
- Access to the Dara Club Lounge, open daily from 06:00-22:00 hrs.
- Check-in and check-out at the lounge, with welcome and escorts upon arrival and departure
- Welcome drink
- Usage of local landlines telephone (Pattaya area only)
- Choice of a Continental breakfast in Dara Club Lounge or a full breakfast in Radius Restaurant.
- All day coffee, tea, soft drinks and cookies available in the lounge
- Afternoon tea from 13:00-15:00 hrs.
- Sunset cocktails from 17:00-19:00 hrs.
- 2 complimentary pieces of laundry per day (regular service only)

Please note that extra bed will be charged at THB 2590. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Doble - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Terra enrajolat/de marbre, Armari, Caixa forta, Papereres, Escriptori, Aire condicionat, Endoll a prop del llit, Coixí sense plomes, Zona d'estar, Sofà, Moqueta

Bany

Dutxa o banyera, Sabatilles, Raspall de dents, Barret de dutxa, Gel de dutxa, Assecador, Paper de vàter, Bany privat, Banyera, Dutxa, Barnús, Lavabo, Articles de tocador gratuïts, Suavitzant per als cabells, Xampú

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, TV de pantalla plana, Telèfon, TV

Menjar i begudes

Nevera, Tetera/cafetera, Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua, Minibar

Serveis i extres

Extintor, Detector de fum, Llençols, Servei de despertador, Accés amb targeta, Tovalloles

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

Large corner room offers ocean and garden views.

Please note that extra bed will be charged THB 1,884. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Doble - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Escriptori, Moqueta, Coixí sense plomes, Papereres, Sofà, Armari, Caixa forta, Terra enrajolat/de marbre, Zona d'estar, Aire condicionat

Bany

Articles de tocador gratuïts, Assecador, Raspall de dents, Xampú, Barnús, Bany privat, Dutxa, Lavabo, Suavitzant per als cabells, Barret de dutxa, Dutxa o banyera, Paper de vàter, Gel de dutxa, Banyera, Sabatilles

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Telèfon, TV, Canals per cable

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Minibar, Nevera, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Detector de fum, Accés al saló executiu, Llençols, Extintor, Accés amb targeta, Servei de despertador, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Vistes, Balcó

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

This room boasts sea views and a private balcony with a spa bath. Guests enjoy Dara Club Lounge Privileges.

Benefits include:
- Access to the Dara Club Lounge, open daily from 06:00-22:00 hrs.
- Check-in and check-out at the lounge, with welcome and escorts upon arrival and departure
- Welcome drink
- Usage of local landlines telephone (Pattaya area only)
- Choice of a Continental breakfast in Dara Club Lounge or a full breakfast in Radius Restaurant.
- All day coffee, tea, soft drinks and cookies available in the lounge
- Afternoon tea from 13:00-15:00 hrs.
- Sunset cocktails from 17:00-19:00 hrs.
- 2 complimentary pieces of laundry per day (regular service only)

Please note that extra bed will be charged at THB 2590. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Habitació Doble Deluxe amb Terrassa

Instal·lacions de l'habitació

Escriptori, Moqueta, Papereres, Zona d'estar, Caixa forta, Sofà, Coixí sense plomes, Terra enrajolat/de marbre, Aire condicionat, Armari, Endoll a prop del llit

Bany

Paper de vàter, Dutxa, Barnús, Dutxa o banyera, Raspall de dents, Sabatilles, Assecador, Lavabo, Bany privat, Xampú, Banyera, Gel de dutxa, Barret de dutxa, Articles de tocador gratuïts, Suavitzant per als cabells

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Telèfon, TV, Canals per cable

Menjar i begudes

Tetera/cafetera, Nevera, Ampolla d'aigua, Bullidor elèctric, Minibar

Serveis i extres

Accés amb targeta, Servei de despertador, Llençols, Extintor, Detector de fum, Tovalloles

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes, Terrassa

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

This double room features a balcony and sofa.

Please note that extra bed will be charged THB 1,884. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Habitació Familiar Júnior

Instal·lacions de l'habitació

Caixa forta, Sofà, Moqueta, Papereres, Coixí sense plomes, Escriptori, Terra enrajolat/de marbre, Zona d'estar, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Armari

Bany

Lavabo, Dutxa o banyera, Dutxa, Assecador, Raspall de dents, Barret de dutxa, Suavitzant per als cabells, Articles de tocador gratuïts, Gel de dutxa, Xampú, Banyera, Paper de vàter, Barnús, Sabatilles, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, Telèfon, TV, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua, Nevera, Minibar

Serveis i extres

Servei de despertador, Extintor, Detector de fum, Llençols, Accés amb targeta, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Balcó, Vistes

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

This family room features a balcony and air conditioning.

Please note that extra bed will be charged THB 1,884. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Doble

Instal·lacions de l'habitació

Terra enrajolat/de marbre, Caixa forta, Papereres, Piscina poc profunda, Tovalloles de piscina, Escriptori, Sofà, Armari, Aire condicionat, Endoll a prop del llit, Moqueta, Zona d'estar, Piscina privada, Coixí sense plomes, Piscina amb vistes

Bany

Lavabo, Suavitzant per als cabells, Gel de dutxa, Barnús, Barret de dutxa, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Bany privat, Assecador, Dutxa, Raspall de dents, Banyera, Xampú, Sabatilles, Articles de tocador gratuïts

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per cable, TV de pantalla plana, Telèfon, TV

Menjar i begudes

Ampolla d'aigua, Minibar, Bullidor elèctric, Tetera/cafetera, Nevera

Serveis i extres

Tovalloles, Llençols, Detector de fum, Extintor, Servei de despertador, Accés al saló executiu, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

This double room features a balcony, sea view and sofa.

Benefits include:
- Access to the Dara Club Lounge, open daily from 06:00-22:00 hrs.
- Check-in and check-out at the lounge, with welcome and escorts upon arrival and departure
- Welcome drink
- Usage of local landlines telephone (Pattaya area only)
- Choice of a Continental breakfast in Dara Club Lounge or a full breakfast in Radius Restaurant.
- All day coffee, tea, soft drinks and cookies available in the lounge
- Afternoon tea from 13:00-15:00 hrs.
- Sunset cocktails from 17:00-19:00 hrs.
- 2 complimentary pieces of laundry per day (regular service only)

Please note that extra bed will be charged at THB 2590. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 2 persons.

Suite

Instal·lacions de l'habitació

Moqueta, Zona d'estar, Coixí sense plomes, Escriptori, Sofà, Terra enrajolat/de marbre, Aire condicionat, Endoll a prop del llit, Armari, Papereres, Caixa forta

Bany

Paper de vàter, Xampú, Barnús, Banyera, Sabatilles, Suavitzant per als cabells, Dutxa o banyera, Assecador, Dutxa, Raspall de dents, Barret de dutxa, Articles de tocador gratuïts, Gel de dutxa, Lavabo, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, TV de pantalla plana, TV

Menjar i begudes

Nevera, Tetera/cafetera, Bullidor elèctric, Minibar, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Llençols, Extintor, Detector de fum, Tovalloles, Accés al saló executiu, Servei de despertador, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes, Vistes al mar

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

This suite has a balcony, seating area and tile/marble floor.

Benefits include:
- Access to the Dara Club Lounge, open daily from 06:00-22:00 hrs.
- Check-in and check-out at the lounge, with welcome and escorts upon arrival and departure
- Welcome drink
- Usage of local landlines telephone (Pattaya area only)
- Choice of a Continental breakfast in Dara Club Lounge or a full breakfast in Radius Restaurant.
- All day coffee, tea, soft drinks and cookies available in the lounge
- Afternoon tea from 13:00-15:00 hrs.
- Sunset cocktails from 17:00-19:00 hrs.
- 2 complimentary pieces of laundry per day (regular service only)

Please note that extra bed will be charged at THB 2590. This price is inclusive of breakfast.

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 4 persons.

Suite

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Caixa forta, Sofà, Papereres, Aire condicionat, Zona d'estar, Coixí sense plomes, Terra enrajolat/de marbre, Moqueta, Armari, Escriptori

Bany

Suavitzant per als cabells, Lavabo, Bany privat, Xampú, Dutxa, Banyera, Barnús, Gel de dutxa, Assecador, Raspall de dents, Dutxa o banyera, Barret de dutxa, Articles de tocador gratuïts, Paper de vàter, Sabatilles

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, TV, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Ampolla d'aigua, Nevera, Bullidor elèctric, Minibar, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Accés al saló executiu, Extintor, Tovalloles, Detector de fum, Accés amb targeta, Servei de despertador, Llençols

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Balcó, Vistes

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

This suite has a balcony, minibar and sofa.

Benefits include:
- Access to the Dara Club Lounge, open daily from 06:00-22:00 hrs.
- Check-in and check-out at the lounge, with welcome and escorts upon arrival and departure
- Welcome drink
- Usage of local landlines telephone (Pattaya area only)
- Choice of a Continental breakfast in Dara Club Lounge or a full breakfast in Radius Restaurant.
- All day coffee, tea, soft drinks and cookies available in the lounge
- Afternoon tea from 13:00-15:00 hrs.
- Sunset cocktails from 17:00-19:00 hrs.
- 2 complimentary pieces of laundry per day (regular service only)
- 3-hour usage of the boardroom per stay (maximum of 12 persons and subject to availability with advance booking)

These rates include a Compulsory New Year's Eve Gala Dinner on 31 Dec 2018 for 4 persons.

Please note that extra bed will be charged at THB 2590. This price is inclusive of breakfast.

Doble - 1 o 2 Llits

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Moqueta, Zona d'estar, Armari, Caixa forta, Papereres, Terra enrajolat/de marbre, Escriptori, Aire condicionat, Sofà, Coixí sense plomes

Bany

Gel de dutxa, Barnús, Articles de tocador gratuïts, Lavabo, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Suavitzant per als cabells, Dutxa, Banyera, Sabatilles, Barret de dutxa, Assecador, Bany privat, Raspall de dents, Xampú

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, TV, TV de pantalla plana, Canals per cable

Menjar i begudes

Nevera, Minibar, Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua, Tetera/cafetera

Serveis i extres

Extintor, Llençols, Tovalloles, Servei de despertador, Accés amb targeta, Detector de fum

Vistes i exteriors

Vistes, Balcó, Vistes al mar

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

This twin/double room has a balcony, air conditioning and tile/marble floor.

The room comes with a complimentary spa voucher valued THB 800 per stay.

Vil·la amb Piscina Privada

Instal·lacions de l'habitació

Endoll a prop del llit, Terra enrajolat/de marbre, Sofà, Piscina amb vistes, Entrada privada, Armari, Caixa forta, Moqueta, Zona d'estar, Papereres, Tovalloles de piscina, Aire condicionat, Piscina privada, Escriptori, Parquet, Coixí sense plomes

Bany

Dutxa, Assecador, Lavabo, Bany privat, Suavitzant per als cabells, Raspall de dents, Barret de dutxa, Dutxa o banyera, Gel de dutxa, Banyera, Paper de vàter, Xampú, Barnús, Articles de tocador gratuïts, Sabatilles

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, Canals per cable, TV, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Ampolla d'aigua, Nevera, Zona de menjador, Minibar, Tetera/cafetera, Taula de menjador

Serveis i extres

Detector de fum, Extintor, Servei de despertador, Accés al saló executiu, Accés amb targeta, Llençols, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes al mar, Vistes, Balcó

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Situated on a private beach, this spacious 3-storey villa offers panoramic sea view from the living room and an infinity pool. It consists of 5 bedrooms, each with a private terrace decorated with leather furnishings. The master bedroom features an open sky view where guests can enjoy stargazing. There is a kitchen, dining room and BBQ facilities for guests' convenience. All bedrooms feature a spacious bathroom, separate shower room with a large hot tub and an electronic toilet. A walk-in closet is available in the master bedroom.

Guests staying in this villa enjoy below Club Benefits:
- Access to Dara Club Lounge (06:00 - 22:00 hrs) on the 24th floor
- Escort by Guest Relationship Officer upon arrival and departure
- Usage of local landline telephone (code 038)
- All-day complimentary coffee, tea, soft drink and cookies at Dara Club Lounge
- Continental Breakfast at Dara Club Lounge (06:00 - 11:00 hrs) at Dara Club Lounge
- Afternoon Tea (13:00 - 15:00 hrs) at Dara Club Lounge
- Sunset Cocktail (17:00 - 19:00 hrs) at Dara Club Lounge
- Complimentary regular laundry service (2 pieces/day)

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel, com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Cape Dara Resort

General

WiFi a tot l'establiment, Pàrquing, Pàrquing gratuït, Pàrquing a l'establiment

Serveis

WiFi, WiFi gratuïta inclosa, Internet

Menjar i begudes

Restaurant, Barbacoa, Bar, Servei d'habitacions

Piscines i benestar

Sauna, Zona de platja privada, Primera línia de platja, Gimnàs, Spa / centre de benestar, Piscina exterior (tot l'any), Servei de massatges, Piscina exterior

Transport

Servei de trasllat (gratuït), Lloguer de bicicletes (càrrec addicional), Trasllat a l'aeroport, Aparcament vigilat, Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Serveis de recepció

Taulell d'informació turística, Caixa forta, Servei de consergeria, Registre d'entrada o sortida exprés, Caixer automàtic, Guardaequipatges, Recepció 24 hores, Servei d'aparcador de cotxes

Zones comunes

Jardí, Terrassa

Animació i serveis per a famílies

Guarderia / serveis per a nens, Miniclub

Serveis de neteja

Servei de neteja diari, Bugaderia

Instal·lacions de negocis

Instal·lacions per a reunions i banquets

Botigues

Botigues (a l'establiment), Botiga de regals

Altres

Habitacions per a no fumadors, Aire condicionat, Habitacions familiars, Ascensor, Adaptat per a persones de mobilitat reduïda

Internet

WiFi gratuïta inclosa! Hi ha WiFi a tot l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing

Pàrquing gratuït! Hi ha aparcament públic gratuït a l'establiment. No cal fer reserva.

Condicions del Cape Dara Resort

Entrada

A partir de les 15:00

Sortida

Fins a les 12:00

Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
Tots els menors de 3 anys s'allotgen gratuïtament si dormen en bressols.
Tots els menors de 12 anys paguen 1295 THB per persona i nit si dormen en llits supletoris.
Tots els nens més grans o adults paguen 2590 THB per persona i nit si dormen en llits supletoris.
Tots els menors de 13 anys s'allotgen gratuïtament utilitzant els llits existents.
Capacitat màxima de bressols per habitació: 1.
Capacitat màxima de llits supletoris per habitació: 1.

Animals

L'establiment no accepta animals.

Durant l'estada, pots pagar amb

Idiomes Parlats

     

Formes de contacte

☎ Telèfon
@ E-mail

Afegir un comentari – Cape Dara Resort

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Cape Dara Resort i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Cape Dara Resort

General

WiFi a tot l'establiment
Pàrquing
Pàrquing gratuït
Pàrquing a l'establiment

Serveis

WiFi
WiFi gratuïta inclosa
Internet

Menjar i begudes

Restaurant
Barbacoa
Bar
Servei d'habitacions

Piscines i benestar

Sauna
Zona de platja privada
Primera línia de platja
Gimnàs
Spa / centre de benestar
Piscina exterior (tot l'any)
Servei de massatges
Piscina exterior

Transport

Servei de trasllat (gratuït)
Lloguer de bicicletes (càrrec addicional)
Trasllat a l'aeroport
Aparcament vigilat
Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Animació i serveis per a famílies

Guarderia / serveis per a nens
Miniclub

Serveis de neteja

Servei de neteja diari
Bugaderia

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal

Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Cape Dara Resort? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Cape Dara Resort

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?

Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions

Comentaris imparcials

Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua

Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca