Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Quito's Luxury Inn) - GPS: 18.4251300000000, -64.6575200000000
Cerca a prop per a avui

OfertesCane Garden Bay

Hotels Cane Garden Bay

Hotels Cane Garden Bay

Ciutats properes – Quito's Luxury Inn

Top Cities: Illes Verges britàniques
Què et semblen aquestes destinacions?

Quito's Luxury Inn
★★★★

  • Main St PO Box 560, VG1130 Cane Garden Bay, Quito's Luxury Inn,Illes Verges britàniques Illes Verges britàniques - Veure al mapa
Tipus d'hotel: Hotel
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics
Breu descripció

Quito's Luxury Inn has a restaurant, fitness centre, a bar and garden in Cane Garden Bay. Featuring a terrace, the 4-star hotel has air-conditioned rooms with free WiFi. The rooms include a balcony with a sea view.

At the hotel, rooms include a wardrobe, a flat-screen TV and a private bathroom. The rooms will provide guests with a stovetop.

Habitacions: 21

Informació addicional

El bar està tancat del dl., 01 de febr. de 2021 al dj., 04 de nov. de 2021
El gimnàs està tancat del dl., 01 de febr. de 2021 al dj., 04 de nov. de 2021
L'spa/centre de benestar està tancat del dl., 01 de febr. de 2021 al dj., 04 de nov. de 2021
Inn Pool: tanca del dl., 01 de febr. de 2021 al dj., 04 de nov. de 2021

Mira't les dates disponibles
Tipus d'allotjament

Habitació Doble Deluxe - 2 Llits amb Vistes al Mar
Más

Equipament de l'habitació

Coixí per a al·lèrgics, Papereres, Zona d'estar, Zona poc profunda, Productes de neteja, Bressols, Planxa, Armari, Piscina amb vistes, Aire condicionat, Insonorització, Caixa forta, Ventilador, Estris per planxar, Terra enrajolat/de marbre, Tovalloles de piscina, Coixí sense plomes, Entrada privada, Endoll a prop del llit

Bany

Articles de bany gratuïts, Assecador, Barnús, Suavitzant per als cabells, Paper de vàter, Lavabo, Dutxa, Bany privat, Dutxa o banyera, Xampú, Gel de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, Telèfon, TV de pantalla plana, Suport per a iPod, Canals per cable

Menjar i begudes

Ampolla d'aigua, Nevera, Cuina americana/zona de cuina, Mobles d'exterior, Copes de vi, Tetera/cafetera, Zona de menjador exterior, Estris de cuina, Minibar, Torradora, Cafetera, Bullidor elèctric, Microones, Fogons

Serveis i extres

Accés amb targeta, Llençols, Accés amb clau, Servei de despertador/despertador, Tovalloles, Servei de despertador

Vistes i exteriors

Pati, Vistes al mar, Vistes, Balcó

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Bany adaptat, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Lavabo amb agafadors, Accessible amb ascensor, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes

Seguretat

Extintor, Detector de monòxid de carboni, Detector de fum

This twin room has a balcony, tile/marble floor and bathrobe.

Habitació Doble Deluxe amb 1 Llit Doble Gran
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Zona poc profunda, Endoll a prop del llit, Armari, Aire condicionat, Insonorització, Habitacions comunicades, Entrada privada, Bressols, Coixí sense plomes, Estris per planxar, Caixa forta, Terra enrajolat/de marbre, Ventilador, Productes de neteja, Piscina amb vistes, Tovalloles de piscina, Papereres, Planxa, Coixí per a al·lèrgics

Bany

Assecador, Dutxa, Barnús, Xampú, Suavitzant per als cabells, Paper de vàter, Articles de bany gratuïts, Gel de dutxa, Lavabo, Dutxa o banyera, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Canals per cable, Telèfon, TV, Suport per a iPod

Menjar i begudes

Torradora, Cafetera, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua, Cuina americana/zona de cuina, Mobles d'exterior, Bullidor elèctric, Copes de vi, Nevera, Microones, Fogons, Minibar, Zona de menjador exterior, Estris de cuina

Serveis i extres

Accés amb clau, Servei de despertador/despertador, Tovalloles, Servei de despertador, Accés amb targeta, Llençols

Vistes i exteriors

Pati, Balcó, Vistes al mar, Vistes

Accessibilitat

Bany adaptat, Lavabo amb agafadors, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Seguretat

Detector de fum, Extintor, Detector de monòxid de carboni

This double room features a balcony, tile/marble floor and iPod dock.

Habitació amb Llit Extragran i Vistes al Mar
Más

Equipament de l'habitació

Papereres, Coixí sense plomes, Planxa, Zona poc profunda, Insonorització, Estris per planxar, Entrada privada, Endoll a prop del llit, Productes de neteja, Armari, Terra enrajolat/de marbre, Piscina amb vistes, Coixí per a al·lèrgics, Caixa forta, Tovalloles de piscina, Aire condicionat, Ventilador, Zona d'estar, Bressols

Bany

Dutxa o banyera, Paper de vàter, Suavitzant per als cabells, Barnús, Gel de dutxa, Articles de bany gratuïts, Bany privat, Assecador, Dutxa, Xampú, Lavabo

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, TV de pantalla plana, Suport per a iPod, Canals per cable, Telèfon

Menjar i begudes

Cuina americana/zona de cuina, Cafetera, Minibar, Copes de vi, Microones, Nevera, Zona de menjador exterior, Torradora, Estris de cuina, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua, Mobles d'exterior, Fogons, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Accés amb clau, Servei de despertador/despertador, Llençols, Accés amb targeta, Servei de despertador, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes al mar, Balcó, Pati

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Lavabo amb agafadors, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Dutxa arran de terra, Bany adaptat

Seguretat

Detector de monòxid de carboni, Detector de fum, Extintor

This double room has a balcony, private entrance and tile/marble floor.

Suite Júnior amb Vistes al Mar
Más

Equipament de l'habitació

Tovalloles de piscina, Papereres, Aire condicionat, Piscina amb vistes, Productes de neteja, Ventilador, Escriptori, Terra enrajolat/de marbre, Caixa forta, Estris per planxar, Coixí per a al·lèrgics, Entrada privada, Sofà, Bressols, Zona d'estar, Zona poc profunda, Planxa, Endoll a prop del llit, Coixí sense plomes, Armari, Insonorització

Bany

Bany privat, Assecador, Dutxa o banyera, Lavabo, Paper de vàter, Barnús, Suavitzant per als cabells, Xampú, Articles de bany gratuïts, Dutxa, Gel de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, TV, TV de pantalla plana, Suport per a iPod, Canals per cable

Menjar i begudes

Minibar, Zona de menjador exterior, Copes de vi, Mobles d'exterior, Cafetera, Bullidor elèctric, Microones, Fogons, Nevera, Estris de cuina, Torradora, Cuina americana/zona de cuina, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua

Serveis i extres

Servei de despertador, Accés amb clau, Tovalloles, Servei de despertador/despertador, Accés amb targeta, Llençols

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes al mar, Vistes, Pati

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Bany adaptat, Dutxa arran de terra, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Lavabo amb agafadors

Seguretat

Extintor, Detector de monòxid de carboni, Detector de fum

This suite features a balcony, bathrobe and tile/marble floor.

Suite Júnior amb Vista sobre l'Oceà
Más

Equipament de l'habitació

Sofà llit, Terra enrajolat/de marbre, Zona poc profunda, Coixí per a al·lèrgics, Aire condicionat, Tovalloles de piscina, Escriptori, Planxa, Bressols, Caixa forta, Endoll a prop del llit, Insonorització, Estris per planxar, Productes de neteja, Ventilador, Entrada privada, Coixí sense plomes, Sofà, Zona d'estar, Papereres, Piscina amb vistes, Armari

Bany

Gel de dutxa, Dutxa, Articles de bany gratuïts, Xampú, Barnús, Bany privat, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Assecador, Suavitzant per als cabells, Lavabo

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, Suport per a iPod, Telèfon, TV de pantalla plana, Canals per cable

Menjar i begudes

Tetera/cafetera, Bullidor elèctric, Torradora, Copes de vi, Microones, Ampolla d'aigua, Cuina americana/zona de cuina, Zona de menjador exterior, Minibar, Fogons, Cafetera, Estris de cuina, Nevera, Mobles d'exterior

Serveis i extres

Servei de despertador, Accés amb targeta, Tovalloles, Servei de despertador/despertador, Llençols, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes, Pati, Vistes al mar

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Lavabo amb agafadors, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Bany adaptat

Seguretat

Detector de monòxid de carboni, Extintor, Detector de fum

This suite has a balcony, tile/marble floor and private entrance.

Suite amb Llit Extragran i Vista sobre l'Oceà
Más

Equipament de l'habitació

Sofà llit, Endoll a prop del llit, Entrada privada, Zona poc profunda, Estris per planxar, Caixa forta, Tovalloles de piscina, Terra enrajolat/de marbre, Aire condicionat, Zona d'estar, Sofà, Coixí per a al·lèrgics, Coixí sense plomes, Bressols, Insonorització, Escriptori, Ventilador, Piscina amb vistes, Papereres, Armari, Planxa, Productes de neteja

Bany

Dutxa, Suavitzant per als cabells, Xampú, Assecador, Paper de vàter, Dutxa o banyera, Articles de bany gratuïts, Bany privat, Lavabo, Barnús, Gel de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Suport per a iPod, TV, Telèfon, TV de pantalla plana, Canals per cable

Menjar i begudes

Cuina americana/zona de cuina, Nevera, Copes de vi, Bullidor elèctric, Torradora, Taula de menjador, Estris de cuina, Microones, Zona de menjador, Tetera/cafetera, Ampolla d'aigua, Zona de menjador exterior, Fogons, Minibar, Mobles d'exterior, Cafetera

Serveis i extres

Accés amb clau, Servei de despertador/despertador, Llençols, Servei de despertador, Accés amb targeta, Tovalloles

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes al mar, Pati, Balcó

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Accessible amb ascensor, Lavabo amb agafadors, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Bany adaptat

Seguretat

Extintor, Detector de fum, Detector de monòxid de carboni

This suite features a balcony, air conditioning and stovetop.

Suite amb Llit Doble Gran i Vista sobre el Mar
Más

Equipament de l'habitació

Entrada privada, Coixí sense plomes, Endoll a prop del llit, Sofà llit, Coixí per a al·lèrgics, Terra enrajolat/de marbre, Papereres, Estris per planxar, Escriptori, Zona poc profunda, Ventilador, Armari, Aire condicionat, Productes de neteja, Zona d'estar, Tovalloles de piscina, Insonorització, Piscina amb vistes, Planxa, Bressols, Caixa forta, Sofà

Bany

Gel de dutxa, Dutxa o banyera, Assecador, Bany addicional, Suavitzant per als cabells, Paper de vàter, Barnús, Xampú, Lavabo addicional, Bany privat, Banyera, Articles de bany gratuïts, Dutxa, Lavabo

Equipament audiovisual i tecnològic

TV de pantalla plana, Canals per cable, TV, Telèfon, Suport per a iPod

Menjar i begudes

Zona de menjador exterior, Torradora, Ampolla d'aigua, Cafetera, Fogons, Tetera/cafetera, Taula de menjador, Mobles d'exterior, Microones, Cuina americana/zona de cuina, Copes de vi, Zona de menjador, Nevera, Minibar, Estris de cuina, Bullidor elèctric

Serveis i extres

Servei de despertador/despertador, Accés amb targeta, Tovalloles, Accés amb clau, Servei de despertador, Llençols

Vistes i exteriors

Vistes, Balcó, Pati, Vistes al mar

Accessibilitat

Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Accessible amb ascensor, Dutxa arran de terra, Lavabo amb agafadors, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Bany adaptat

Seguretat

Extintor, Detector de fum, Detector de monòxid de carboni

This suite has a balcony, iPod dock and stovetop.

Suite amb Llit Doble Gran i Vista sobre el Mar
Más

Bany

Bany privat

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel (Quito's Luxury Inn), com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Quito's Luxury Inn

General General

Pàrquing privat, Pàrquing gratis, Pàrquing a l'allotjament, Pàrquing

Activitats Activitats

Senderisme, Submarinisme, Pesca, Música o espectacles en directe, Immersió lleugera, Happy hour, Piragüisme, Esdeveniments esportius en directe, Billars

Menjar i begudes Menjar i begudes

Servei d'entrega de queviures, Dinar per emportar, Restaurant, Bar, Menús dietètics especials (a petició), Àpats per a nens, Distribuïdor automàtic d'aperitius, Distribuïdor automàtic de begudes

Piscines i benestar Piscines i benestar

Piscina, Gimnàs, Spa / centre de benestar, Primera línia de platja, Servei de massatges, Joguines per a la piscina, Piscina exterior, Piscina exterior (tot l'any), Tovalloles de piscina o platja

Transport Transport

Lloguer de cotxes

Serveis de recepció Serveis de recepció

Guardaequipatges, Taulell d'informació turística, Registre d'entrada o sortida privat, Possibilitat de factura, Registre d'entrada o sortida exprés, Servei de consergeria

Zones comunes Zones comunes

Jardí, Zona de TV o saló comuns, Terrassa, Terrassa per prendre el sol

Animació i serveis per a famílies Animació i serveis per a famílies

Programa d'animació al vespre

Serveis de neteja Serveis de neteja

Servei de neteja diari

Instal·lacions de negocis Instal·lacions de negocis

Centre de negocis, Fax / fotocopiadora, Instal·lacions per a reunions i banquets

Botigues Botigues

Botiga de regals, Botigues (a l'allotjament)

Altres Altres

Zona per a fumadors, Habitacions insonoritzades, Ascensor, Serveis VIP, Prohibit fumar a tot l'allotjament, Habitacions per a no fumadors, Calefacció, Aire condicionat, Adaptat per a persones amb discapacitat

Seguretat Seguretat

Caixa forta, Detectors de fum, Extintors, Càmeres de seguretat a les zones comunes, Seguretat les 24 hores, Càmeres de seguretat fora de l'allotjament

Mesures de seguretat Mesures de seguretat

Accés a professionals sanitaris, Farmaciola disponible, Hi ha mascaretes disponibles per als clients, El personal segueix els protocols de seguretat indicats per les autoritats locals, Desinfectant de mans a l'allotjament o unitat i altres zones necessàries, Retirada de material compartit com ara cartes de restaurant, revistes, bolígrafs i paper, Comprovació de l'estat de salut dels clients

Distanciament físic Distanciament físic

Compliment de les normes de distanciament físic, Pantalles o barreres físiques entre el personal i els clients en zones indicades, Registre d'entrada i sortida sense contacte, Pagament sense efectiu disponible

Neteja i desinfecció Neteja i desinfecció

Els llençols, tovalloles i altra roba es renten seguint les directrius de les autoritats locals, L'allotjament o unitat es desinfecta després de cada estada, Després de la neteja, es tanca l'allotjament o unitat fins que arriben els clients, Ús de productes de neteja efectius contra el coronavirus

Seguretat d'aliments i begudes Seguretat d'aliments i begudes

Distanciament físic a les zones de menjador, Es pot servir menjar a l'allotjament o unitat, S'han desinfectat tots els plats, coberts, gots i altres estris per a la taula, Envasos per emportar-se l'esmorzar, El menjar que s'envia s'envasa de manera segura

Internet Internet

L'establiment no disposa d'internet.

Pàrquing Quito's Luxury Inn Pàrquing

Pàrquing gratis! Hi ha aparcament privat gratuït a l'establiment. No cal fer reserva.

Condicions del Quito's Luxury Inn

Entrada Quito's Luxury Inn Entrada

A partir de les 12:00 Fins a les 12:00

Sortida Quito's Luxury Inn Sortida

Fins a les 10:00

Nens i llits supletoris Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
Un menor de 3 anys paga 0 USD per nit si dorm en un bressol.
Un menor de 13 anys paga 0 USD per nit si dorm en un llit supletori.
Capacitat màxima de llits supletoris per habitació: 1.
Capacitat màxima de persones per habitació: 6.
Capacitat màxima de bressols per habitació: 1.

Animals Animals

L'establiment no accepta animals.

Durant l'estada, pots pagar amb Durant l'estada, pots pagar amb
Idiomes Parlats Idiomes Parlats
 
Formes de contacte Quito's Luxury Inn Formes de contacte
☎ Telèfon
@ E-mail

Afegir un comentari
Quito's Luxury Inn

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Quito's Luxury Inn i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Quito's Luxury Inn

General
Pàrquing privat
Pàrquing gratis
Pàrquing a l'allotjament
Pàrquing
Activitats
Senderisme
Submarinisme
Pesca
Música o espectacles en directe
Immersió lleugera
Happy hour
Piragüisme
Esdeveniments esportius en directe
Billars
Menjar i begudes
Servei d'entrega de queviures
Dinar per emportar
Restaurant
Bar
Menús dietètics especials (a petició)
Àpats per a nens
Distribuïdor automàtic d'aperitius
Distribuïdor automàtic de begudes
Piscines i benestar
Piscina
Gimnàs
Spa / centre de benestar
Primera línia de platja
Servei de massatges
Joguines per a la piscina
Piscina exterior
Piscina exterior (tot l'any)
Tovalloles de piscina o platja
Transport
Lloguer de cotxes
Animació i serveis per a famílies
Programa d'animació al vespre
Serveis de neteja
Servei de neteja diari

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal
Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Quito's Luxury Inn? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Quito's Luxury Inn

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?
Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions
Comentaris imparcials
Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels
ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com
El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua
Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca