Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Вилла в Дилиджане) - GPS: 40.6880500000000, 45.1485700000000
Cerca a prop per a avui

OfertesDilijan

Hotels de preu similar

Hotels de categoria similar

Allotjaments propers – Вилла в Дилиджане

Hotels Dilijan

Ciutats properes – Вилла в Дилиджане

Top Cities: Armènia
Què et semblen aquestes destinacions?

Вилла в Дилиджане

Tipus d'hotel: Apartament
Es pot reservar sense targeta de crèdit
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics
Breu descripció

Located in Dilijan, Беляк Дом в Дилиджане provides a private pool. The air-conditioned accommodation is 40 km from Tsaghkadzor.

Offering direct access to a balcony with garden views, the apartment consists of 3 bedrooms and a fully equipped kitchen. Free private parking is available at the apartment.

Беляк Дом в Дилиджане offers a terrace.

Habitacions: 1

Informació addicional

Бассейн уличный 2: tanca del dv., 09 d'abr. de 2021 al dl., 31 de maig de 2021
Бассейн уличный 2: tanca del dv., 01 d'oct. de 2021 al dt., 31 de maig de 2022
Бассейн уличный 2: tanca del dv., 09 d'abr. de 2021 al dl., 31 de maig de 2021
Бассейн уличный 2: tanca del dv., 01 d'oct. de 2021 al dt., 31 de maig de 2022
Gestionat per un particular

Mira't les dates disponibles
Tipus d'allotjament

Vil·la amb Piscina Privada
Más

Equipament de l'habitació

Productes de neteja, Mosquitera, Piscina climatitzada, Llar de foc, Sofà llit, Terra enrajolat/de marbre, Armari, Insonorització, Aire condicionat, Escriptori, Vestidor, Tovalloles de piscina, Coixí de plomes, Piscina privada, Apte per a al·lèrgics, Coixí per a al·lèrgics, Moqueta, Planxa, Piscina infinita, Assecadora, Zona d'estar, Planxa de pantalons, Endoll a prop del llit, Llit desplegable, Sofà, Parquet, Bressols, Piscina amb vistes, Estris per planxar, Banyera d'hidromassatge, Adaptador, Zona poc profunda, Estenedor de roba, Coixí sense plomes, Entrada privada, Rentadora, Llits extrallargs (> 2 metres), Penjador de roba, Papereres, Calefacció, Ventilador

Bany

Dutxa o banyera, Lavabo, Bany privat, Gel de dutxa, Dutxa, Paper de vàter, Sauna, Articles de bany gratuïts, Assecador

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, Canals per cable, Canals de pagament, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Bullidor elèctric, Cuina, Taula de menjador, Zona de menjador, Estris de cuina, Vi / cava / xampany, Nevera, Fogons, Mobles d'exterior, Trona, Barbacoa, Copes de vi, Zona de menjador exterior, Forn

Serveis i extres

Llençols, Tovalloles, Accés amb clau

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes a la ciutat, Vistes a un lloc d'interès, Vistes a la piscina, Vistes al jardí, Vistes a la muntanya, Vistes a un pati interior, Vistes a un carrer tranquil, Terrassa, Vistes al llac, Balcó

Accessibilitat

Dutxa arran de terra, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors només accessibles per les escales

Característiques de l'edifici

Independent

Seguretat

Detector de fum, Detector de monòxid de carboni, Extintor, Fonts de monòxid de carboni

Mesures de seguretat

Purificadors d'aire instal·lats

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

This apartment has a hot tub, sauna and kitchen.

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel (Вилла в Дилиджане), com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Вилла в Дилиджане

General General

Pàrquing gratis, Pàrquing a l'allotjament, Animals admesos, Pàrquing privat, Pàrquing

Activitats Activitats

Pesca

Serveis Serveis

WiFi, Internet, WiFi gratis inclosa

Piscines i benestar Piscines i benestar

Piscina coberta (tot l'any), Piscina, Sauna, Bany a l'aire lliure, Piscina exterior, Piscina coberta, Piscina exterior (temporada)

Transport Transport

Trasllat a l'aeroport, Servei de trasllat (càrrec addicional), Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Serveis de recepció Serveis de recepció

Canvi de divisa

Zones comunes Zones comunes

Jardí, Terrassa, Terrassa per prendre el sol

Altres Altres

Habitacions per a no fumadors, Habitacions insonoritzades, Calefacció, Habitacions familiars, Aire condicionat

Mesures de seguretat Mesures de seguretat

Desinfectant de mans a l'allotjament o unitat i altres zones necessàries, Hi ha mascaretes disponibles per als clients, Farmaciola disponible, Comprovació de l'estat de salut dels clients, El personal segueix els protocols de seguretat indicats per les autoritats locals, L'allotjament ofereix termòmetres als clients, Accés a professionals sanitaris, Retirada de material compartit com ara cartes de restaurant, revistes, bolígrafs i paper

Distanciament físic Distanciament físic

Pantalles o barreres físiques entre el personal i els clients en zones indicades, Pagament sense efectiu disponible, Registre d'entrada i sortida sense contacte, App per al servei d'habitacions, Compliment de les normes de distanciament físic

Neteja i desinfecció Neteja i desinfecció

Després de la neteja, es tanca l'allotjament o unitat fins que arriben els clients, La neteja de l'allotjament s'encarrega a empreses professionals de neteja, L'allotjament o unitat es desinfecta després de cada estada, Ús de productes de neteja efectius contra el coronavirus, Els llençols, tovalloles i altra roba es renten seguint les directrius de les autoritats locals, Els clients poden optar per cancel·lar els serveis de neteja de l'allotjament durant l'estada

Seguretat d'aliments i begudes Seguretat d'aliments i begudes

El menjar que s'envia s'envasa de manera segura, Distanciament físic a les zones de menjador, S'han desinfectat tots els plats, coberts, gots i altres estris per a la taula, Envasos per emportar-se l'esmorzar, Es pot servir menjar a l'allotjament o unitat

Condicions del Вилла в Дилиджане

Entrada Вилла в Дилиджане Entrada

A partir de les 14:00 Fins a les 23:00

Sortida Вилла в Дилиджане Sortida

A partir de les 02:00 Fins a les 12:00

Durant l'estada, pots pagar amb Durant l'estada, pots pagar amb

Aquest allotjament només accepta pagaments en efectiu.

Idiomes Parlats Idiomes Parlats
     
Formes de contacte Вилла в Дилиджане Formes de contacte
☎ Telèfon
@ E-mail

Afegir un comentari
Вилла в Дилиджане

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Вилла в Дилиджане i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Вилла в Дилиджане

General
Pàrquing gratis
Pàrquing a l'allotjament
Animals admesos
Pàrquing privat
Pàrquing
Activitats
Pesca
Serveis
WiFi
Internet
WiFi gratis inclosa
Piscines i benestar
Piscina coberta (tot l'any)
Piscina
Sauna
Bany a l'aire lliure
Piscina exterior
Piscina coberta
Piscina exterior (temporada)
Transport
Trasllat a l'aeroport
Servei de trasllat (càrrec addicional)
Servei de trasllat a l'aeroport (càrrec addicional)

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal
Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Вилла в Дилиджане? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Вилла в Дилиджане

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?
Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions
Comentaris imparcials
Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels
ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com
El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua
Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca