Fabulós

4,4 /5

Puntuació a partir de 503 comentaris

Resum de puntuacions

General

5.0

Activitats

5.0

Serveis

4.0

Menjar i begudes

4.2

Piscines i benestar

5.0

Serveis de recepció

4.8

Seguretat

3.0

Serveis de neteja

4.3

Filtres

Comprova la ubicació
Comprova la ubicació (Hotel Ristorante I Castelli) - GPS: 44.7039000000000, 8.0294500000000
Cerca a prop per a avui

OfertesAlba

Encara busques l'allotjament perfecte?

Hotels de preu similar

Hotels de categoria similar

Allotjaments propers – Hotel Ristorante I Castelli

Hotels Alba

Ciutats properes – Hotel Ristorante I Castelli

Top Cities: Itàlia

Què et semblen aquestes destinacions?

Hotel Ristorante I Castelli
★★★★

4,4 /5
Fabulós
Tipus d'hotel: Hotel
Mostra preus

Totes les reserves es confirmen a l'instant. No et farem esperar, ni t'enviarem e-mails innecessaris. Sense malentesos.

Comparteix aquest hotel amb els teus amics

Perfils d'hotels – Hotel Ristorante I Castelli

Breu descripció

Hotel Ristorante I Castelli is a modern eco-friendly property set just 5-minutes' walk from Alba’s historical centre. It offers a restaurant on a panoramic terrace, and free facilities such as Wi-Fi, private parking and fitness centre.

Spacious rooms at I Castelli have a 32'' flat-screen satellite TV and a minibar. The private bathroom has slippers, free toiletries and a hairdryer.

The restaurant, open for dinner, serves traditional regional cuisine and boasts an extensive wine list. Breakfast is buffet style, including cold cuts, cheese, and fresh fruit.

I Castelli Hotel is 5 minutes' walk from the town’s famous cathedral and is 1 km from the train station. Guests will find a pool and shops in the surrounding area.

Habitacions: 87

Informació addicional

Cal que informeu Hotel Ristorante I Castelli de la vostra hora d’arribada amb antelació. Podeu fer servir l'apartat de Peticions especials en fer la reserva o posar-vos en contacte amb l'allotjament directament mitjançant les dades de contacte que apareixen a la confirmació.
Els clients han de presentar un document d’identitat amb fotografia i una targeta de crèdit durant el registre d’entrada. Les peticions especials són segons disponibilitat i poden comportar suplements.
A conseqüència del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament ha pres mesures de seguretat i neteja addicionals.
A causa del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament està prenent mesures per protegir la seguretat dels clients i empleats. Per aquest motiu, pot ser que alguns serveis i equipament es vegin reduïts o que no estiguin disponibles.
Els serveis d'spa i gimnàs d'aquest allotjament no estan disponibles a causa del coronavirus (Covid-19).
D'acord amb les directrius del govern per minimitzar la transmissió del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament no accepta clients d'alguns països durant el període de validesa d'aquestes directrius.
A causa del coronavirus (Covid-19), aquest allotjament aplica mesures estrictes per al distanciament físic.
A causa del coronavirus (Covid-19), l'ús de mascareta és obligatori a totes les zones comunes interiors.
El restaurant està tancat del dv., 22 de gen. de 2021 al dg., 24 de gen. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 29 de gen. de 2021 al dg., 31 de gen. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 05 de febr. de 2021 al dg., 07 de febr. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 12 de febr. de 2021 al dg., 14 de febr. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 19 de febr. de 2021 al dg., 21 de febr. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 26 de febr. de 2021 al dg., 28 de febr. de 2021
El restaurant està tancat del dv., 05 de març de 2021 al dg., 07 de març de 2021
The restaurant is only open for dinner. It is closed on Sundays.

Only small pets are allowed at the hotel.

Mira't les dates disponibles

Tipus d'allotjament

Habitació Doble.
Más

Equipament de l'habitació

Armari, Penjador de roba, Sofà llit, Planxa de pantalons, Bressols, Papereres, Llit desplegable, Adaptador, Escriptori, Sofà, Estris per planxar, Llits extrallargs (> 2 metres), Insonorització, Vestidor, Entrada privada, Calefacció, Endoll a prop del llit, Zona d'estar, Aire condicionat, Caixa forta, Parquet, Coixí sense plomes

Bany

Assecador, Xampú, Paper de vàter, Articles de bany gratuïts, Sabatilles, Dutxa, Lavabo, Bany privat, Bidet, Barret de dutxa, Gel de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Canals per satèl·lit, Telèfon, Caixa forta per a portàtils, TV de pantalla plana, TV, Ràdio

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Despertador, Tovalloles, Servei de despertador, Armariets, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Vistes a la ciutat, Vistes

Accessibilitat

Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Corda d'emergència al bany, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor, Dutxa arran de terra

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

Bright room with a 32" LED TV, free WiFi, and parquet floors. It has soundproofed windows. The bathroom is fitted with a shower.

Habitació Individual
Más

Equipament de l'habitació

Caixa forta, Zona d'estar, Penjador de roba, Coixí sense plomes, Papereres, Llits extrallargs (> 2 metres), Entrada privada, Calefacció, Adaptador, Parquet, Llit desplegable, Vestidor, Aire condicionat, Insonorització, Endoll a prop del llit, Armari, Estris per planxar, Escriptori, Planxa de pantalons

Bany

Sabatilles, Paper de vàter, Xampú, Articles de bany gratuïts, Gel de dutxa, Barret de dutxa, Assecador, Lavabo, Bany privat, Dutxa, Bidet

Equipament audiovisual i tecnològic

Ràdio, Caixa forta per a portàtils, TV de pantalla plana, Canals per satèl·lit, TV, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Despertador, Tovalloles, Accés amb targeta, Armariets, Servei de despertador

Vistes i exteriors

Vistes a la ciutat, Vistes

Accessibilitat

Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor, Bany adaptat, Corda d'emergència al bany, Dutxa arran de terra, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Lavabo amb agafadors, Pica més baixa, Cadira de dutxa, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Lavabo elevat

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

With a 32" flat-screen TV, free WiFi and either parquet or carpeted floors. It has soundproofed windows, while the bathroom has a shower.

Habitació Triple
Más

Equipament de l'habitació

Entrada privada, Llit desplegable, Zona d'estar, Planxa de pantalons, Coixí sense plomes, Adaptador, Estris per planxar, Penjador de roba, Armari, Parquet, Calefacció, Insonorització, Escriptori, Caixa forta, Endoll a prop del llit, Aire condicionat, Vestidor, Papereres, Llits extrallargs (> 2 metres)

Bany

Gel de dutxa, Articles de bany gratuïts, Bany privat, Lavabo, Sabatilles, Dutxa, Assecador, Xampú, Paper de vàter, Bidet, Barret de dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Caixa forta per a portàtils, Ràdio, TV de pantalla plana, TV, Canals per satèl·lit, Telèfon

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Armariets, Servei de despertador, Accés amb targeta, Tovalloles, Despertador

Vistes i exteriors

Vistes a la ciutat, Vistes

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Dutxa arran de terra, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Accessible amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

With a 32" flat-screen TV, free WiFi and parquet floors. It has soundproofed windows. The bathroom is fitted with a shower.

Please specify bed preference when booking.

Habitació Doble - 2 Llits
Más

Equipament de l'habitació

Insonorització, Sofà, Adaptador, Entrada privada, Sofà llit, Bressols, Zona d'estar, Escriptori, Vestidor, Endoll a prop del llit, Papereres, Armari, Calefacció, Estris per planxar, Coixí sense plomes, Aire condicionat, Llit desplegable, Parquet, Caixa forta, Planxa de pantalons, Penjador de roba, Llits extrallargs (> 2 metres)

Bany

Gel de dutxa, Barret de dutxa, Assecador, Lavabo, Xampú, Sabatilles, Bidet, Bany privat, Articles de bany gratuïts, Paper de vàter, Dutxa

Equipament audiovisual i tecnològic

Ràdio, TV, TV de pantalla plana, Caixa forta per a portàtils, Telèfon, Canals per satèl·lit

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Despertador, Servei de despertador, Armariets, Tovalloles, Accés amb targeta

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes a la ciutat

Accessibilitat

Lavabo elevat, Dutxa arran de terra, Bany adaptat, Corda d'emergència al bany, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Dutxa accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Lavabo amb agafadors, Pica més baixa, Accessible amb ascensor, Cadira de dutxa

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

Habitació amb TV LED de 26 polzades, Wi-Fi gratuïta, finestres insonoritzades i parquet o moqueta.

Suite Júnior amb Balcó
Más

Equipament de l'habitació

Calefacció, Escriptori, Bressols, Aire condicionat, Penjador de roba, Adaptador, Planxa de pantalons, Llits extrallargs (> 2 metres), Sofà, Zona d'estar, Papereres, Armari, Parquet, Vestidor, Insonorització, Llit desplegable, Endoll a prop del llit, Caixa forta, Entrada privada, Coixí sense plomes, Sofà llit, Estris per planxar

Bany

Sabatilles, Paper de vàter, Dutxa, Gel de dutxa, Lavabo, Bidet, Xampú, Barret de dutxa, Articles de bany gratuïts, Assecador, Bany privat

Equipament audiovisual i tecnològic

TV, Telèfon, Canals per satèl·lit, Caixa forta per a portàtils, TV de pantalla plana, Ràdio

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Accés amb targeta, Tovalloles, Despertador, Servei de despertador, Armariets

Vistes i exteriors

Balcó, Vistes, Vistes a la ciutat

Accessibilitat

Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Corda d'emergència al bany, Accessible amb ascensor, Plantes superiors accessibles amb ascensor, Dutxa arran de terra

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

Bright room with a 32" LED TV, free WiFi, and parquet floors. It has soundproofed windows. The bathroom is fitted with a shower.

Habitació Doble.
Más

Equipament de l'habitació

Zona d'estar, Coixí sense plomes, Calefacció, Parquet, Llit desplegable, Insonorització, Armari, Caixa forta, Penjador de roba, Papereres, Aire condicionat, Vestidor, Estris per planxar, Planxa de pantalons, Llits extrallargs (> 2 metres), Adaptador, Escriptori, Endoll a prop del llit, Entrada privada

Bany

Sabatilles, Gel de dutxa, Paper de vàter, Xampú, Lavabo, Bidet, Dutxa, Bany privat, Articles de bany gratuïts, Barret de dutxa, Assecador

Equipament audiovisual i tecnològic

Telèfon, TV, Canals per satèl·lit, Ràdio, Caixa forta per a portàtils, TV de pantalla plana

Menjar i begudes

Minibar

Serveis i extres

Armariets, Tovalloles, Accés amb targeta, Despertador, Servei de despertador

Vistes i exteriors

Vistes, Vistes a la ciutat

Accessibilitat

Corda d'emergència al bany, Dutxa arran de terra, Accessible amb ascensor, Tot l'allotjament és accessible amb cadira de rodes, Plantes superiors accessibles amb ascensor

Seguretat

Detector de fum

Distanciament físic

Aire condicionat individual per a cada habitació de l'allotjament

Neteja i desinfecció

Gel hidroalcohòlic

Un cop feta la reserva, totes les dades de l'hotel (Hotel Ristorante I Castelli), com ara el telèfon i l'e-mail, apareixen a la confirmació de la reserva en línia, a l'e-mail de confirmació.

Instal·lacions del Hotel Ristorante I Castelli

General

General

Pàrquing a l'allotjament, Pàrquing privat, WiFi a tot l'allotjament, Pàrquing, Pàrquing gratis, Animals admesos

Activitats

Activitats

Ciclisme

Serveis

Serveis

WiFi, WiFi gratis inclosa, Internet

Menjar i begudes

Menjar i begudes

Bar, Esmorzar a l'habitació, Servei d'habitacions, Restaurant, Menús dietètics especials (a petició), Àpats per a nens, Snack-bar

Piscines i benestar

Piscines i benestar

Gimnàs

Serveis de recepció

Serveis de recepció

Armariets, Servei de consergeria, Canvi de divisa, Recepció 24 hores, Guardaequipatges, Premsa

Zones comunes

Zones comunes

Zona de TV o saló comuns, Terrassa per prendre el sol, Terrassa

Animació i serveis per a famílies

Animació i serveis per a famílies

Canals de TV per a nens

Serveis de neteja

Serveis de neteja

Servei de planxa, Rentatge en sec, Bugaderia

Instal·lacions de negocis

Instal·lacions de negocis

Instal·lacions per a reunions i banquets, Fax / fotocopiadora, Centre de negocis

Altres

Altres

Suite nupcial, Serveis VIP, Ascensor, Habitacions per a no fumadors, Aire condicionat, Calefacció, Habitacions insonoritzades, Habitacions familiars, Adaptat per a persones de mobilitat reduïda

Seguretat

Seguretat

Detectors de fum, Alarma de seguretat, Caixa forta, Extintors, Càmeres de seguretat a les zones comunes, Seguretat les 24 hores

Internet

Internet

WiFi gratis inclosa! Hi ha WiFi a tot l'establiment. És gratuïta.

Pàrquing Hotel Ristorante I Castelli

Pàrquing

Pàrquing gratis! Hi ha aparcament privat gratuït a l'establiment. No cal fer reserva.

Condicions del Hotel Ristorante I Castelli

Entrada Hotel Ristorante I Castelli

Entrada

A partir de les 13:00 Fins a les 00:00

Sortida Hotel Ristorante I Castelli

Sortida

A partir de les 02:00 Fins a les 11:00

Nens i llits supletoris

Nens i llits supletoris

L'establiment admet nens de tots les edats.
Un màxim de 2 menors de 12 anys paguen 40 EUR per nit utilitzant els llits existents.
Un màxim de 2 menors de 13 anys paguen 40 EUR per nit si dormen en llits supletoris.
Un menor de 4 anys paga 30 EUR per nit si dorm en un bressol.
Capacitat màxima de llits supletoris per habitació: 2.
Capacitat màxima de persones per habitació: 4.
Capacitat màxima de bressols per habitació: 1.

Animals

Animals

Gratis! L'establiment accepta animals a petició. No comporten cap suplement.

Durant l'estada, pots pagar amb

Durant l'estada, pots pagar amb

Idiomes Parlats

Idiomes Parlats

       
Formes de contacte Hotel Ristorante I Castelli

Formes de contacte

☎ Telèfon
@ E-mail

Últims comentaris del Hotel Ristorante I Castelli

    Tots els comentaris (1)   avaluacions en idioma: PL
    B
    • Família amb nens petits
    • Polska
    • Vacances / oci
    4,6 /5

    2015-09

    Avaluacions en idioma: PL

    Útil?

    Habitació Doble - 2 Llits

    Confort i qualitat de l'habitació

    5.0

    Limpieza

    5.0

    Instal·lacions

    5.0

    Relació qualitat-preu

    5.0

    Personal

    3.0

Las notas y los comentarios que aparecen en este sitio son opiniones personales de clientes y proveedores y no reflejan el punto de vista de ehotelsreviews.com
Aquestes opinions no representen necessàriament les de ehotelsreviews.com.

Afegir un comentari
Hotel Ristorante I Castelli

Les teves experiències ajuden molt a d’altres viatgers. Puntua en una escala de 1-5 les instal.lacions de les que vas gaudir durant la teva estada a l’hotel Hotel Ristorante I Castelli i dóna la teva opinió. La teva opinió és important! Gràcies!

Gràcies per compartir la teva experiència.

Instal·lacions del Hotel Ristorante I Castelli

General

Pàrquing a l'allotjament
Pàrquing privat
WiFi a tot l'allotjament
Pàrquing
Pàrquing gratis
Animals admesos

Activitats

Ciclisme

Serveis

WiFi
WiFi gratis inclosa
Internet

Menjar i begudes

Bar
Esmorzar a l'habitació
Servei d'habitacions
Restaurant
Menús dietètics especials (a petició)
Àpats per a nens
Snack-bar

Piscines i benestar

Gimnàs

Animació i serveis per a famílies

Canals de TV per a nens

Serveis de neteja

Servei de planxa
Rentatge en sec
Bugaderia

Puntuació general de l’habitació *

    Confort i qualitat de l'habitació
    Limpieza
    Instal·lacions
    Relació qualitat-preu
    Personal

Com descriuries la teva estada en poques paraules?

¿Cómo fue tu estancia en Hotel Ristorante I Castelli? *

Dades que caracteritzen la teva estada a l’hotel Hotel Ristorante I Castelli

Este campo es obligatorio.

Afegir una opinió no exigeix connectar-se, però amb l’intenció de mantenir un alt nivell del contingut presentat, la vostra opinió apareixerà a la pàgina un cop aprovada pel moderador. Això té com a objectiu evitar la publicació de texts que continguin terminologia vulgar, spam, o no estiguin relacionats amb el tema.

Nota: els camps marcats amb * són obligatoris.

Per què reservar amb ehotelsreviews.com?

Reserva ara i paga després! Cancel·lació GRATUÏTA a la majoria d'habitacions

Comentaris imparcials

Comentaris imparcials

Los comentarios de hoteles de nuestros usuarios te ayudarán a encontrar la mejor oferta en el lugar más adecuado.

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix la major selecció d'hotels

ehotelsreviews.com ofereix l'opció de més de 600.000 hotels en més de 200 països.

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

El millor allotjament a ehotelsreviews.com

Tenim molt més que hotels! Descobreix totes les altres opcions d'allotjament.

Parlem la teva llengua

Parlem la teva llengua

Lloc web en Català i 17 idiomes més

Mostra aquest hotel al mapa
Consulta tots els comentaris
Afegir un comentari
Cerca a prop per a avui
No t'acaba de fer el pes? Continua la cerca